• Članak
  • Komentari 0
  • Share
  • Tweet

Antun Vrdoljak: ’Ovo je posvojeni Tin Višnjić’

Kontroverzni redatelj Antun Vrdoljak pokazao je javnosti desetog unuka, dječaka kojeg su posvojili Ivana i Goran Višnjić

Četvrtak, 14. 6. 2007. u 19:35    Piše: Vedran Strukar
Imam desetero unučadi. Devet Vrdoljaka i jednog Višnjića, istaknuo je redatelj Antun Vrdoljak u svojoj monografiji, u kojoj je objavio i sliku najmlađeg unuka Tina Višnjića. Petomjesečnog dječačića posvojili su Vrdoljakova kći Ivana i zet Goran Višnjić. Ovo je jedina objavljena fotografija, a maleni se još nije pojavio u javnosti. Goran želi zaštititi privatnost obitelji. No ponosni djed najmlađeg, posvojenog unuka prihvatio je kao člana obitelji i pohvalio se njime u monografiji. Antun Vrdoljak hrabro otkriva i mnoge druge intimne obiteljske situacije, što do sada nije bio slučaj u slavnoj obitelji, ali ipak odbija govoriti o ovotjednom obiteljskom skandalu s Višnjićevom navodnom izvanbračnom kćeri u Šibeniku. - Ja se zovem Antun Vrdoljak, danas slavim rođendan i ostavite me na miru. Sve što vas zanima o mojoj obitelji, pitajte njih same - odbrusio je Vrdoljak. Poznati redatelj u objavljenoj monografiji otkriva kako je liječnik njegovoj majci u sedmom mjesecu trudnoće savjetovao da ga pobaci ako sebe želi spasiti, no majka nije dvojila. Smatrala je da majke vežu svoju sudbinu uz sudbinu djeteta. Vrdoljakovo kršteno ime zapravo je Ante, a ne Antun, otkriva Vrdoljak u biografiji. To “umjetničko ime” dao mu je profesor hrvatskoga jezika Bratoljub Klaić.

Tagovi: goran višnjić, antun vrdoljak, ivana vrdoljak

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar