Obavijesti

Show

Komentari 93

Atraktivna Barbara Filipović je Miss Universe Hrvatske 2016.

Atraktivna  Barbara Filipović je Miss Universe Hrvatske 2016.
1

Na finalnom izboru trijumfirala je Barbara Filipović koja je postala dvadeseta po redu Miss Universe Hrvatske te će predstavljati našu zemlju na svjetskom natjecanju

VIDEO

Na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2016. koji e održan u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu trijumfirala je osamnaestogodišnja Barbara Filipović iz Zagreba. Za njezinu prvu pratilju proglašena je Paula Čaić iz Vukovara koja je ponijela i lentu Miss simpatičnosti,  dok je druga pratilja i Miss fotogeničnosti Marija Kljajić iz Slavonskog Broda.

Prošlogodišnja pobjednica Barbara Ljiljak svoju je nasljednicu okrunila divnom krunom Zlatarne Dodić. Novoizabrana ljepotica dvadeseta je po redu Miss Universe Hrvatske i predstavljati će našu zemlju na svjetskom natjecanju Miss Universe 2016..

Barbara studira na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, govori engleski jezik. Voli putovati i provoditi vrijeme u prirodi, te čitati knjige. U slobodno vrijeme pjeva, bavi se jahanjem i odlazi u teretanu. Obožava skijati, a raduje je kuhanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Konkurencija atraktivnoj misici nije bila nimalo lagana. Devetnaest finalistica, među kojima bile su maturantice, studentice prava, veterine, ekonomije, novinarstva, kineziologije, akvakulture, ali i 4 finalistice s diplomama blistale su pred žirijem  u casual haljinama  Andree Zvono Design, kupaćim kostimima Pletix i sunčanim naočalama Optike Kraljević te u večernjim haljinama Vesne Sposa, dok su na nogama nosile cipele Humanic. Vizažisti i stilisti Salona Renata samo su naglasili njihovu prirodnu ljepotu. 

U glazbenom dijelu ovog spektakla ljepote i mladosti sudjelovala je  pobjednica prošlogodišnjeg The Voicea i ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, Nina Kraljić, Jacques Houdek i gost iz Slovenije, Samuel Lucas. Program su vodili Nevena Rendeli i Mario Sedmak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama