Obavijesti

Show

Komentari 46

Balkanski Shakespeare: Julija je Srpkinja, a Romeo Albanac

Manojlović je u Zagrebu rasprodao predstavu 'Romeo i Julia', a veseli se što će publika vidjeti balkanskog Shakespearea. Zanimanje za predstavu je veliko

VIDEO

Uz Zagreb me vežu prijateljstva i život te me uvijek raduje doći ponovno. Ostajem samo jedan dan, ali bit će dovoljno za naći se s dragim ljudima, rekao je Miki Manojlović (65).

Bard srpskoga glumišta 13. veljače dolazi kao redatelj predstave 'Romeo i Julija'. Jedna predstava već je rasprodana, a za drugu su ulaznice od prekjučer u prodaji.

U ZKM-u doznajemo da je zanimanje publike jako veliko.

- Jako mi je drago to čuti. Ništa me ne može obradovati toliko kao zanimanje publike za teatar. Predstava ubire pozitivne kritike i nadam se da će je zagrebačka publika primiti jednako dobro kao i beogradska - kaže Manojlović.

Tumačeći Montecchijeve na albanskom, a Capulettijeve na srpskom jeziku, Manojlović govori i o tome koliko je jezik premostiva ili nepremostiva prepreka.

- Ljudi se mogu razumjeti i ako ne govore istim jezikom, a ne razumjeti se i kad govore istim - kaže.

O nastajanju predstave snimio je i dokumentarac 'Jednadžba s jednom nepoznanicom'. Glumac kojeg znamo iz projekata 'Mi nismo anđeli', 'Otac na službenom putu' i mnogih drugih u sretnom je braku s drugom suprugom, Tamarom Vučković (45), ravnateljicom Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Imaju sina Ivana (13), a iz prvog braka Manojlović ima kćer Čarnu (34), redateljicu. Djed je Ognjena (3) s kojim se, kaže, uživa poigrati. Mnoge ga žene i danas doživljavaju kao muškarca koji će zbog ljubavi rušiti svjetove.

- Imam suprugu, kćer, sina i unuka. Po tom sam pitanju ja svoje odavno rekao - rekao je Manojlović.

Glumac će navodno zaigrati u jednom hrvatskom filmu i kazališnoj predstavi, no o tome ne želi govoriti dok ne potpiše ugovore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...