Obavijesti

Show

Komentari 353

Baš sve joj dobro stoji: Kolinda je pokazala manekenski stas

Baš sve joj dobro stoji: Kolinda je pokazala manekenski stas
1

Predsjednica je na sastanku u New Yorku odjenula najužu haljinu dosad i pokazala vitkiju liniju. Skinula je 12 kila trčeći na traci i radeći sklekove, a vježbala je sa Severininim trenerom

VIDEO

Na općoj skupštini UN-a u New Yorku Kolinda Grabar Kitarović (48) sastala se s ukrajinskim predsjednikom Petrom Porošenkom te je odjenula najužu haljinu dosad. Predsjednica je vidno smršavjela, pa si je priuštila styling koji ističe njezinu novostečenu vitku liniju.

Predsjednica Hrvatske je trenirala u zagrebačkoj teretani u centru grada. Dolazila je oko sedam sati dok je teretana još bila prazna kako bi u miru i bez znatiželjnih pogleda odradila trening. Pratio ju je i njezin tjelohranitelj, koji bi je čekao na recepciji i pio kavu.

Kolinda je s privatnim trenerom, s kojim je svojedobno vježbala i Severina Kojić (44), radila kružni trening. On se sastoji od 15 minuta zagrijavanja na Orbitreku ili traci za trčanje, zatim vježbi s težinom vlastitog tijela, poput čučnjeva, sklekova i trbušnjaka, kako ne bi dobila na masi, pa onda opet 15 minuta aerobnog treninga, koji bi završio vježbama istezanja za vretenaste mišiće. Kolinda je na treningu bila jako predana i nije zabušavala, a pazila je i na prehranu što je rezultiralo znatno vitkijom linijom. Neki kažu da je smršavjela 12 kilograma.

Haljinu kupila prije nekoliko mjeseci

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U New Yorku je odjenula čipkastu haljinu boje leda balkanskih Dolce&Gabbane, modnog dvojca Elfs. Haljina Agnetha stoji 2400 kuna, a sad se na sniženju može kupiti za 1680 kuna. Kolinda ju je kupila po originalnoj cijeni jer ju je naručila još prije nekoliko mjeseci, a tek sad ju je obukla. Osobno nije došla po haljinu, ali jako joj se sviđa dizajn Elfsa, pa je poslala svoje ljude iz ureda koji brinu o njezinu stylingu da joj nabave novu haljinu za specijalnu prigodu.

Modne dvojnice: Čipkastu haljinu boje leda balkanskih Dolce&Gabbane, modnog dvojca ELfs, na njihovoj reviji u Zagrebu prije pola godine nosila je voditeljica Ecija Ivušić (29)

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić preporučili su im haljinu Agnetha od čipke sa satenskim ovratnikom, koja bi naglasila njezine ženstvene obline. Kolinda se složila s njihovim izborom i dizajneri su joj napravili haljinu prema njezinim mjerama.

Pokazala i novu frizuru

- Sretni smo što predsjednica lijepo nosi našu haljinu i time pokazuje da su prošla vremena korporativnih pravila kad su se žene morale odijevati poput muškaraca kako bi dokazale svoju snagu - rekli su nam zagrebački dizajneri.

Predsjednica je u New Yorku pokazala i novu frizuru začešljanu u stranu s velikim loknama, o kojoj brine frizerka Renata Vinšek, koja je godinama frizirala Franju Tuđmana, Severinu, Vlatku Pokos, Nikolinu Pišek... Kolinda ne ide u salon, nego je Vinšek osobno dolazi frizirati u predsjedničke dvore.

Predsjednica i dalje nosi umjetne trepavice o kojima se brinu djelatnice Renatina salona. Odabrala je svilene trepavice 4D koje mogu davati efekt pogleda vjeverice, lisice ili lutke. Trepavice su otporne na vodu, suze i znoj, a traju četiri tjedna te ne oštećuju prirodne trepavice. Proces ugradnje traje dva sata, a cijena s ugradnjom iznosi 600 kuna.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 353
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'