Obavijesti

Show

Komentari 10

Bolno: Ozlijeđeni Lana i Ivan žele 'rasturiti' u finalnoj emisiji

Bolno: Ozlijeđeni Lana i Ivan žele 'rasturiti' u finalnoj emisiji
5

Jurčević se trudi svim silama doći 
na finale, a Vukušić muku muči s ozlijeđenim preponama. Ipak, u finalnoj emisiji jedva čekaju pokazati što su sve svladali

VIDEO

Mirujem, ali nisam još odustala. Mozgamo i tražimo rješenje jer želim biti sa svojom ekipicom u zadnjoj emisiji, kaže pjevačica Lana Jurčević (31).

Pjevačica je prilikom vježbanja za točku trapeza ozlijedila mišić noge i tetivu kuka. Iako su joj liječnici odredili mirovanje, Lana je nemirnog duha.

- Pokušavamo naći način da se točka izvede, a da se dodatno ne ozlijedim - kaže Jurčević koju očekuju mnogi koncerti i poslovne obveze pa se mora primiriti kako bi se izliječila. Prvi nastradali u showu bio je glumac Slavko Sobin (31). Zbog zahtjevne točke plesa oko šipke išao je čak na medicinske zahvate.

- Morao sam na struju i razdvajanje tkiva zbog upaljenog živca u leđima. Ništa zbog čega sam smio plakati jer je mentorica Morana nosila bič na probe - kaže Sobin, koji je i s ozlijeđenim leđima uspio odnijeti pobjedu u paru s poslovnim savjetnikom Davorom Bilmanom (40). Ozbiljnije se povrijedio i riječki pjevač Marko Tolja (31). Prilikom treninga akrobacijske košarke krivo se odrazio na trampolinu i ozlijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećao sam se grozno. Imao sam ukliještene međurebrene mišiće i nisam trenirao cijeli tjedan - kaže Marko koji je morao na terapije magnetima. Osim Lane Jurčević, za finale se lakše ozlijedio i voditelj Ivan Vukušić (34).

- Jedan krivi potez na skateboardu bio je dovoljan da ‘zeznem’ prepone. Skate je htio na jednu stranu, a ja na drugu - kaže Vukušić. Voditelj kaže kako će ipak hrabro ući u finale i pokazati što može.

- Trenutak nepažnje, malo se opustiš i možeš se razbiti kao budala. Fizika je tu drugačija, nije to kao na ravnome - smije se Ivan koji je probao ‘skejtati’ još kao klinac.

Brojni čitatelji 24sata poslali su nam e-mail kako bi osvojili ulaznice za TV studio iz kojeg se uživo emitira HTV-ov show “Ja to mogu”, a sretne ruke ovaj put bili su: Mirela Đira, Nikolina Šargač, Dominik Papić, Maja Smjerog i Vesna Starešinić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...