Obavijesti

Show

Komentari 7

Borba traje: Shannen izmamila suze potresnom fotografijom

Borba traje: Shannen izmamila suze potresnom fotografijom
1

Glumica je bila na odstranjivanju dojke, no stanice tumore prešle su na okolno tkivo pa mora ići na kemoterapije. Unatoč svemu, Shannen se ne predaje i ohrabruje i ostale oboljele od raka

VIDEO

Shannen Doherty (45) bori se s rakom dojke više od godinu dana. Brenda iz 'Beverly Hillsa, 90210' bila je na kemoterapiji, a s pratiteljima na društvenoj mreži odlučila je podijeliti kako se osjećala.

- Dan nakon kemoterapije nije nimalo lak. Ne možete plesati, jesti, a čak ni misliti o sutrašnjem danu. Ponekad osjećate da nećete uspjeti. To prolazi. Za nekoliko dana bol prođe i možete se kretati. Za sve koji boluju od raka... budite hrabri, jaki i pozitivni - stoji u ispod crno-bijele fotografije na kojoj glumica leži na bolničkom krevetu.

Doherty svoju borbu s zloćudnom bolešću dijeli na Instagramu te time ohrabruje i one koji se nalaze u istoj situaciji. Glumica je bila na odstranjivanju dojke, no stanice tumora prešle su na okolno tkivo pa mora ići na kemoterapije.

Shannen obožavatelji svakodnevno podržavaju no mnogi su priznali da im njezine objave izmami suze. 

- Šaljem ti pozitivne misli, bori se! Ti si svima inspiracija - poručili su joj fanovi. 

Za to što ima rak dojke Shannen krivi svog menadžera koji nije vodio brigu o njenom zdravstvenom osiguranju. Ona je redovito obavljala preglede, no u jednom trenutku to nije bilo moguće jer je osiguranje bilo otkazano. Ispostavilo se da je oboljela upravo u tom razdoblju.

Glumica je nedavno objavila fotografiju na kojoj vježba sa svojom trenericom Nedom. Poručuje da je kretanje najbolji lijek za sve bolesti.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...