Obavijesti

Show

Komentari 168

Brčkanje na Brijunima: Tarik i Lejla poput Jovanke i Tita...

Brčkanje na Brijunima: Tarik i Lejla poput Jovanke i Tita...
1

RETRO MODA Lejla i Tarik Filipović odmaraju se na otočju na kojem je Broz ugostio zvijezde kao što je Sophia Loren. Outfitom su podsjetili na predsjednika i njegovu suprugu Jovanku

VIDEO

Glumac i voditelj kviza 'Potjera' Tarik Filipović (44) na Brijune je stigao prije tri dana. Sa suprugom Lejlom (40) te sinovima Dinom (12) i Armanom (8) sunčao se i kupao na plaži u blizini hotela Neptun.

Čim se njegova supruga Lejla skinula u badić, mnogi su komentirali kako je kombinaciju za plažu uskladila s modnim trendovima koji su vladali kad je Tito na Brijunima ljetovao sa suprugom Jovankom. Poznato je da je Maršal bio uvijek elegantan. Na plažu je najčešće odlazio u pratnji pudlica i njemačkog ovčara.

Jovankine najveće ribe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nosio je sportske kupaće gaće, a glavu je obavezno pokrivao kapom da se zaštiti od jakog sunca. Kad je ugostio Sophiju Loren, zajedno su kuhali talijanske specijalitete. Jovanka je, pak, voljela ribu. Sama je ribarima i u kupaćem kostimu birala najljepše primjerke. 

Lejla je na brijunskoj plaži nosila retro kupaće gaće visokog struka. Tarik joj je ugađao cijeli dan, pa joj je na plažu nosio kavu i osvježavajući sok. Dok je Lejla tražila mjesto u hladu, on se igrao sa sinovima koji su ga pozivali da im se pridruži u moru. Nakon zajedničkog kupanja glumac je otišao prema hotelu, a Lejla je ostala na plaži sa sinovima. 

Navečer su vjerojatno otišli pogledati predstavu kazališta Ulysses 'U agoniji'. Obitelj je dosad tradicionalno ljeto provodila u Dubrovniku, kamo će se, doznajemo, uskoro uputiti. Filipović rado odlazi na Dubrovačke ljetne igre. U večernjim izlascima pridružuje mu se i supruga jer je rođena Dubrovčanka, pa ondje imaju baka-servis.

Vraća se u ‘Potjeru’

Filipovići će ljetni odmor malo skratiti jer bivšu Miss Hrvatske u Zagrebu čekaju obaveze u modnoj trgovini, čija je vlasnica. Tarik će se već u kolovozu vratiti u studio 'Potjere'.

Bobani i Filipovići susreli su se na rivi, ispred brijunskog hotela Neptun. Tarik i Lejla nosili su cekere i torbe pune rekvizita za plažu. Osim sinova, oko para je trčkarao i njihov pas kojeg je obitelj nedavno nabavila. 

Zvonimir Boban (47) šetao se Brijunima odjeven u traperice te se sa suprugom Leonardom (46), kćeri Ružom (6), blizancima Rafaelom i Martom (10) te najstarijim sinom Gabrijelom (12) dogovarao kamo će na kupanje. 

Tarik navijao za Bobana

Boban i Filipović druže se dulje od 20 godina, a upoznali su dok je glumac s tribina aktivno pratio nogometne utakmice Dinama i reprezentacije. Otkako je Boban postao savjetnik predsjednika Fife, njegova obitelj priprema se na preseljenje u Zürich gdje će živjeti od idućeg mjeseca. Ondje su djecu već upisali u školu. 

Zbog poslovnih obaveza Boban se u posljednje vrijeme rjeđe viđao sa svojim prijateljima, pa ga je susret s Tarikom jako razveselio. Njihove supruge također su dobre prijateljice i imaju puno zajedničkih tema za razgovor. Obje su bile manekenke, a kasnije su se bavile modom. Leonarda je dizajnirala odjeću, a Tarikova supruga prije godinu dana otvorila je butik s markiranom odjećom. 

Mali ženski razgovori

Premda je Bobanova supruga svoju trgovinu u središtu Zagreba prenamijenila u zalogajnicu, nikad nije prestala pratiti modne revije. Bobanovi ljeta inače provode na Braču, gdje u Murvici, u blizini Bola, imaju kuću.

Nakon kratkog odmora na Brijunima, Bobani će se najvjerojatnije uputiti na Brač, a svakog ljeta plove jadranskom obalom te obavezno posjete Hvar i Dubrovnik. Zvonimir je veliki obožavatelj tenisa, koji u ranim jutarnjim satima igra na bolskim terenima.

Oh, odakle vi

Filipovići su pri povratku s plaže susreli Bobanove, koji su na Brijune stigli s djecom. Nakon Istre otputovat će u svoju kuću na Braču

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu