Obavijesti

Show

Komentari 71

Četiri godine kasnije: Tošin otac i danas s njim razgovara...

Četiri godine kasnije: Tošin otac i danas s njim razgovara...
4

Tuga uoči godišnjice pjevačeve pogibije. Njegovi roditelji su jako teško, a otac Nikola svaki dan odlazi u manastir u Kruševu i razgovara s neprežaljenim sinom

VIDEO

Bol ne jenjava ni četvrtu godinu poslije smrti Toše Proeskog u stravičnoj prometnoj nesreći na autocesti kraj Nove Gradiške. Pjevačevo rodno Kruševo, gdje je danas sve u znaku pokojnog makedonskog pjevača, posjetio je i Miroslav Popović, Tošin veliki prijatelj, koji je ujedno bio i njegov menadžer za hrvatsko tržište.

- Tuga je uvijek prisutna. Pamtit ću Tošu kao velikog glazbenika i divnog prijatelja. Jedan drugoga zvali smo bratko. Sjećam se naših razgovora, tajni, priča o autima i putovanjima koje je Toše obožavao - govori Popović. Dodao je i da Tošina menadžerica Ljiljana Petrović, koja je bila s njim u automobilu kad je poginuo, još pati i otići će mu na grob unatoč krhkom zdravlju.

- Tošini roditelji su jako teško. Njegov otac svaki dan odlazi u manastir u Kruševu i razgovara s neprežaljenim sinom. Za njih oporavka nema - kaže Popović.

Obilježavanje smrti pjevača koji je poginuo u 27. godini sutra u 7 sati počinje misom u crkvi u Kruševu, a potom njegovi obožavatelji idu na grob.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Hrvatskoj će obožavatelji godišnjicu također započeti misom u makedonskoj crkvi u Zagrebu.

Obožavatelji organiziraju i Noć Toše Proeskog, na kojoj će se puštati njegove snimke. Zbog simpatične anegdote koju pamte od susreta s Tošom, kad su skupa popili juice votku, u spomen na taj sretan trenutak točit će se to piće.  

Roditeljima je jedina utjeha unuk Kristijan

Roditelji Toše Proeskog, Dominika i Nikola, ne mogu se pomiriti s gubitkom sina. Jedina im je utjeha unuk Kristijan, sin Tošine sestre, koji obožava pjevati, a najveći mu je idol pokojni ujak.    

Menadžerica Ljiljana uzgaja ljekovito bilje    

Tošinu menadžericu Ljiljanu Petrović i danas steže u prsima kad se sjeti miljenika. Nakon njegove iznenadne smrti navodno je upala u velike dugove. Posvetila se uzgoju ljekovitog bilja.

Tošina djevojka ne želi u javnost

Andrijana Budimir, bivša rukometašica, nikome se ne javlja. Povukla se u osamu otkako je na sudu dokazala da je menadžerica Ljiljana lagala da s pjevačem nije nikad bila u vezi.    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju