Obavijesti

Show

Komentari 0

'Charliejevi anđeli' opet lete: Dolazi nam posve nova verzija

'Charliejevi anđeli' opet lete: Dolazi nam posve nova verzija
3

'Charliejevi anđeli' još je jedan u cijelom nizu starih i prastarih filmova koji će opet dobiti priliku na kino platnima. Tko će ovaj put dobiti uloge zamamnih detektivki?

VIDEO

Još jednom na velike ekrane, rečenica je koja se sve češće i češće vidi vezana za stare franšize. Tako je na red očigledno došla i franšiza koja je mrtva već trinaest godina, 'Charliejevi anđeli'.

Sony ovaj put reboota franšizu, o tri vrlo privlačne mlade žene koje rade kao privatne detektivke, za tajanstvenog Charlieja. U ulozi redateljice našla se Elizabeth Banks (vidjet ćemo ju rebootu 'Power Rangersa'), koja će skupa sa svojim suprugom, Maxom Handelmanom, i producirati film.

Hit serija iz '70. bavila se trima detektivkama, koje su kroz pet sezona serije glumile sedam različitih glumica. One rade za svojeg dobročinitelja Charlieja, koji im sve naloge daje putem nespretnog Bosleyja. Novi život je ta serija dobila 2000., kada je postala film, s Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu u glavnim ulogama, a McGjem u ulozi redatelja te Billom Murrayjem u ulozi komičnog Bosleyja. Filmu je uslijedio pretrpani i loše primljeni nastavak, koji je efektivno ubio bilo kakve ideje o franšizi. Još je jedan pokušaj nastao, putem kratkoživuće serije iz 2011. godine, koja je iznjedrila samo četiri epizode.

No, nikad ne recimo nikad jer nov pokušaj franšize nam je pred vratima. Ipak, prethodni filmovi su zaradili i tada, a i danas vrlo pristojnih 523 milijuna dolara, tako da je jasno zašto se opet time netko želi baviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Redateljica Banks već sada je dala naznake o tome kamo namjerava odvesti franšizu. Njen prvi korak je unajmljivanje dobitnika nagrade Pulitzer, Davida Auburna, kao scenarista.

- Obožavateljica sam Davidovog pisanja otkad sam vidjela njegova djela na Broadwayu. Njegova sposobnost da stvori sposobne, ali i dalje prizemne likove vrlo je uzbuđujuća - izjavila je Banks.

Kako će se dalje film razvijati i hoće li ikad u stvari doći do snimanja su ipak pitanja na koja ćemo tek u budućnosti moći dati odgovor. Prije snimanja valja stvoriti dobar scenarij, naći kvalitetne (ili makar poznate) glumice te riješiti mnoga druga pitanja.

O svim novim informacijama moći ćete pravovremeno čitati u našoj rubrici FILM.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode