Obavijesti

Show

Komentari 11

Da, tetovirala sam Hrvatsku nakon što sam umalo umrla

Da, tetovirala sam Hrvatsku nakon što sam umalo umrla
4

SHOW 'GOLI I PRESTRAŠENI' Stacey Osorio pokušala je preživjeti 21 dan u Kopačkom ritu, zbog opeklina je morala otići, a za uspomenu je tetovirala Lijepu Našu

VIDEO

Tetovirala sam vašu predivnu zemlju da me podsjeća na nevjerojatno iskustvo i na ljude koji su me ondje dirnuli u srce. Puno divnih uspomena imam iz Hrvatske, izuzev opekline, rekla nam je Stacey Osorio (35).

Amerikanka je u Kopačkom ritu snimala emisiju 'Goli i prestrašeni', no zbog ozljede je morala otići nakon 10-ak dana. Nakon što se na nju prevrnuo lonac s kipućom vodom, zaradila je opekline trećeg stupnja. Koža joj se, kaže, počela guliti, no odbila je ići u bolnicu. S njom su bili hrvatski liječnici, koji su je na kraju nagovorili da ode jer joj je prijetila sepsa.

Stacey je našoj novinarki Dei Marinović u Los Angelesu pokazala tetovažu Hrvatske

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iznenadila sam samu sebe kako sam ostala mirna. Ova tetovaža mi je konstantni podsjetnik na to što sam preživjela - rekla je Stacey. U Hrvatskoj je bila s Australcem Leejem Trewom (33) te su goli morali preživjeti 21 dan. Komarci su ih, govori Stacey, terorizirali te su imali ubode po cijelom tijelu. A noću od zavijanja čagljeva nisu mogli spavati.

- Mazali smo se blatom da se zaštitimo od jakog sunca, a najodvratnije što sam ondje pojela bili su ‘smrdljivi martini’ i žabe - rekla je. Divljač i ptice u Parku prirode nisu smjeli loviti. Avanturistica ovaj reality show nikad nije gledala te je od prijatelja saznala da Discovery Channel traži ljude za takvu emisiju.

- Znala sam da bih to mogla odradit. Uvijek sam bila ekshibicionistica te sam povezana s prirodom - rekla je ova studentica biologije, koja nije znala s kim će završiti u Kopačkom ritu. Prvih nekoliko dana nije prestala gledati u zgodnog Leeja.

- Nisam mogla vjerovati da ću biti ‘zatočena’s takvim komadom. No on je oženjen, ništa nije bilo između nas - smije se Stacey, koja je samohrana majka. Ima sina Michaela (13) i kćeri Mallory (9), koji podržavaju njene avanture. Sin ju je prije odlaska u Hrvatsku samo zamolio da se ne zaljubi u golog muškarca iz showa te da ne izvodi s njim gluposti. S golotinjom na televiziji Amerikanka, kaže, nije imala puno problema.

- Često sam se kupala gola, no kad sam se morala skinuti pred nepoznatim muškarcem, kamermanima te producentima, nije mi bilo svejedno. Bila sam nesigurna, no brzo sam to prevladala i sad se odlično osjećam u vlastitom tijelu. Mogla bih stalno hodati gola - govori Stacey.

Planira odmor u Hrvatskoj

Epizoda 'Goli i prestrašeni' koja se snimala u Hrvatskoj na Discovery Channelu bit će prikazana 2. listopada.

Šarmantna plavuša je, kaže, oduševljena ljepotama Lijepe Naše te joj je žao što nije imala prilike dulje ostati.

Discovery Channel

- Definitivno ću se vratiti. Pričala sam djeci i već planiramo sljedeće ljeto doći u Hrvatsku. Znam da ima mnogo nacionalnih parkova i to želim obići - rekla je. Stacey je nakon Hrvatske sudjelovala i u 'Goli i prestrašeni XL', koji se snimao u Africi, a čija je premijera 3. listopada. Ondje je 12 kandidata trebalo bez odjeće izdržati 40 dana u divljini.

- Nakon ovoga mislim da mogu sve. Kad sam se vratila doma, primijetila sam kako se mnogi žale na temperature, hranu i svakodnevne sitnice, kojima se ja više ne zamaram. Više se nikad ne žalim na vrućinu jer znam da uvijek može gore, a pogotovo ne prigovaram zbog hrane jer je trenutačno imam. Samo se sjetim dana gladovanja. Puno sam sazrela i ovo iskustvo promijenilo mi je život na bolje - zaključila je Stacey.

Prije showa umro joj je otac

Dodaje kako joj je netom prije odlaska u show preminuo otac te da uopće nije bila sigurna hoće li otići na putovanje.

Discovery Channel

- Nemam braće ni sestara i teško mi je bilo ostaviti majku samu. Bila je shrvana, no ipak me podržala. Ona mi je čuvala djecu dok sam bila u Africi, a meni je ondje samo prolazilo kroz glavu: ‘Jesu li dobro?’ - kaže. Dodaje da je znala da bi je iz produkcije kontaktirali da je nešto pošlo po zlu.

- Trudila sam se misliti pozitivno - rekla je Amerikanka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje