Obavijesti

Show

Danijelu, Vanju, Tatjanu... Evo koga je sve ljubio Ivanišević

Danijelu, Vanju, Tatjanu... Evo koga je sve ljubio Ivanišević
1

Goran Ivanišević bio je zaručen s Danijelom Mihalić, a s Vanjom Halilović kratko je ljubovao. S Tatjanom Dragović u vezi je bio 17 godina te s njom ima i sina Emanuela

VIDEO

Bivši sportaš s wimbledonskim trofejom na početku profesionalne karijere ponosno je ljubio Kraljicu svijeta 1991. godine Danijelu Mihalić (48). Prišao joj je u frizerskom salonu dok je ona sjedila pred ogledalom s uvijačima u kosi i pozvao u noćni provod.

- Pozvao me je u Saloon, no nisam željela ići. Ponudio mi je karte za meč s Beckerom, no i to sam odbila. Rekla sam mu da putujem u München i, ako me želi vidjeti, neka dođe ondje - ispričala je prva Ivaniševićeva zaručnica. Tenisač ju je izveo u romantičnu šetnju njemačkim gradom, kako mu je i predložila, no vezu su tajili godinu i pol jer je Danijela bila u sedmogodišnjoj vezi.

- Nije nam bilo nimalo lako. Došla je k meni u Split i neko je vrijeme, kako volim reći, ‘igrala za dva kluba’ bez ispisnice iz prvog. A mene je nešto vuklo njoj i nisam htio odustati - prisjetio se Ivanišević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danijela je tvrdila da se zbog Gorana odrekla glumačke karijere te se s njim preselila u Monte Carlo. Goranove sportske obaveze ipak su ih udaljile i vezu su prekinuli. Nekoliko godina kasnije tenisač je na naslovnici časopisa prvi puta vidio buduću suprugu.

Tatjanu Dragović (38) upoznao je dok je manekenka žarila i palila modnim pistama. Pronašao ju je u New Yorku i pozvao na večeru. Ubrzo su se zaljubili. Ivanišević je Dragović zaprosio uoči dočeka 1999. u Dubaiju, ali tijekom turnira u Wimbledonu 2001. Tatjana nije s tribine bodrila svojeg zaručnika.

M. Delija

Najvažniju titulu u karijeri Goran je u Londonu slavio s Monikom Jakišić, tadašnjom Miss dijaspore. Na splitskoj rivi Tatjana ga je ipak dočekala i tada su prvi put prebrodili krizu. Tri godine kasnije dobili su kćer Amber Mariju, a 2007. rodio im se sin Emanuel.

Na Valentinovo 2008. Gorana su novinari uhvatili u ljubavnom susretu s tadašnjom voditeljicom RTL-a Vanjom Halilović, zbog čega ga je Tatjana izbacila iz zajedničkog stana u Dalmatinskoj. Pomirili su se nakon nekoliko tjedana, kad joj se javno ispričao i vjenčali 2009. u kalifornijskom San Pedru. Ivaniševićevi roditelji na svadbu nisu došli.

24sata

Zajedno putuju i idu u kupovinu

Dragović je prije dvije godine rodila kćer Lucu koju je dobila u vezi s Vlahom Arbulićem. Dok je boravila u privatnoj poliklinici, Ivanišević je dolazio ondje noseći vrećice.

Dvadesetak dana nakon porođaja Tatjana je s Goranom i njihovom djecom otišla u Italiju, a Vlaho je tri dana čuvao novorođenče. Goran kaže da su on i Tatjana najbolji prijatelji.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju