Obavijesti

Show

Komentari 3

Diesel v. Johnson: Sve što smo vidjeli bila je samo predstava?

Diesel v. Johnson: Sve što smo vidjeli bila je samo predstava?
3

Cijeli filmski svijet iznenadio se svađom između Vina Diesela i Dwaynea Johnsona, ali kako stvari stoje, možda smo dobili samo dobro izvedenu predstavu dvojice prijatelja

VIDEO

Premda se činilo da je svađa između glavnih zvijezda serijala 'Brzi i žestoki', Dwaynea Johnsona i Vina Diesela, prava stvar te da su glumci stvarno raskrstili jedan s drugim, prema novim informacijama stvari možda nisu toliko dramatične.

Kako se može pročitati, u stvari bi u pitanju mogao biti samo marketinški trik kojim Dwayne 'The Rock' Johnson i Vin Diesel pokušavaju stvoriti dramu i napetost prije izlaska 'Brzih i žestokih 8' u kina. Što je još bolje, izgleda kako je dobar dio njihove kavge osmišljen da bi se promovirala kečerska bitka za 'World Wrestling Entertainment', s Dieselom i Johnsonom kao glavnim suparnicima.

- Sve je to jedna golema šala, i sve je za publicitet - izjavio je izvor blizak glumcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da podsjetimo, 8. kolovoza je 'The Rock' na Instagramu nazvao neimenovane kolege mekušcima, da bi se nešto kasnije saznalo da su mekušci o kojima je govorio konkretno jedan jedini glumac - Vin Diesel.

- 'The Rock' je uvjerio Vina da mu se pridruži u stvaranju drame između njih tako da bi to mogli pretvoriti u kečerski susret prije izlaska 'Brzih i žestokih 8' u kina - dodao je izvor.

Kako se 'WWE’s Wrestlemania 33' odvija 2. travnja 2017. a 'Brzi 8' ima datum izlaska postavljen na 14. travnja, tako nam te tvrdnje sada i ne izgledaju pretjerano čudno. Kad svemu rečenom dodamo i činjenicu da je Johnson nazivao svoje suparnike mekušcima, dok se aktivno hrvao, stvar nam i te kako ima smisla.

Jasno, uvijek postoji mogućnost da je sve to samo podudarnost i da je ovo samo 'metoda' kojom se pokušava ugasiti vatra koja je izbila između glumaca te pomesti sve ispod tepiha. Kako god bilo, o ovoj ćemo priči još čuti.

'Brzi i žestoki 8' u američka kina dolazi 14. travnja 2017. godine, što znači da bi i kod nas mogao doći na isti datum, ili čak koji dan ranije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode