Obavijesti

Show

Komentari 47

Dizajnerica iz Livna utegnula i Severinu u svoj slavni lateks

Dizajnerica iz Livna utegnula i Severinu u svoj slavni lateks
1

Danny Deluxe već godinama radi u Münchenu, a do danas je surađivala s Madonnom, Ritom Orom i Ciarom Princess Harris. Za Severinu je napravila kostim za spot 'Silikoni'

VIDEO

Uvijek sam bila drugačija. Što je meni normalno, nekima je šokantno i provokativno. U kreativnosti nema granica i moraš biti poseban da bi te svjetske zvijezde primijetile, govori Danny Deluxe.

Danny je rodom iz Livna u BiH. Već godinama živi na adresi u Münchenu u Njemačkoj. Iako je već mnogo puta surađivala s domaćim glazbenicima i pjevačima, nedavno je počela surađivati i sa Severinom Kojić (44). Za nju je napravila seksepilni kostim u kojem se pjevačica pojavljuje u najnovijem spotu za pjesmu “Silikoni”.

Kako kaže dizajnerica umjetničkog imena Danny Deluxe, kontaktirao ju je i angažirao Severinin stilist Petar Trbović, koji već dugo prati njezin rad te je oduševljen seksepilnim i unikatnim kreacijama u koje odijeva zvijezde.

Rođena Livnjanka: Dizajnerica poznata i kao Danny Deluxe rodila se u susjednoj BiH, no preselila se u Njemačku

- Lateks je na našim prostorima još svojevrstan tabu, a ja želim da se žene u njemu osjećaju elegantno, ali da izgledaju kao da su stigle iz neke druge galaksije. Severini haljina i čarape na vezanje fenomenalno stoje, a odjeća joj se odlično uklapa u scenarij spota - objasnila je Danny. Dodaje da ju je Severina inspirirala za ovaj kroj jer ju je htjela prikazati kao savršenu ženu spremnu na ispitivanje vlastite izdržljivosti na sve vremenske, ali i životne uvjete, objasnila je Danny, za koju slavni misle da dolazi iz New Yorka.

Utegnula slavne

Prva je od hrvatskih zvijezda njezin kostim još prije četiri godine nosila Nina Badrić (44). Pjevačica je u crvenom lateksu u Milanu pozirala za naslovnicu talijanskog IT Magazina.

Crnobijelu Danijelinu kreaciju za spot “Poison“ odabrala je i engleska pjevačica kosovskog podrijetla Rita Ora (25), a u njoj je snimila i kalendar za 2016. godinu.

Fotografiju iz spomenutog videa na društvenoj mreži podijelila je i Madonna (57).

Danny su zvali i stilisti Lady GaGe (30), Ciare (30), a voli je i kraljica burleske Dita Von Teese (43).

- Radila sam s fotografima i stilistima iz New Yorka, Los Angelesa, Londona, Pariza, Barcelone... Moja odjeća nije samo za žene savršenih proporcija. Mogu je nositi svi. Sve je stvar ukusa i stila - rekla je Danny.

Nedavno je i Ireland Baldwin (20), kći glumačkog para Kim Basinger (62) i Aleca Baldwina (58), u Americi snimila editorijal za časopis Treats. Ireland je spremno pokazala sve svoje draži pa je Danny nije utezala u kostim. Manekenkino tijelo ukrasila je rukavicama i ovratnikom. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš