Obavijesti

Show

Komentari 45

Djeca problematičnih roditelja: Incest, alkohol, droga i smrt...

Djeca problematičnih roditelja: Incest, alkohol, droga i smrt...
10

U svijetu celebrityja puno je nasljednika svojih roditelja koji su, baš poput njih, krenuli krivim putem. Neki su završili u paklu droge, a neki su presudili sami sebi

VIDEO

1. Bobbi Kristina Brown 

Nakon što  je 31. siječnja Bobbi Kristina (22) pronađena bez svijesti u kadi u svom stanu, počele su usporedbe s njezinom slavnom majkom Whitney Houston koja je bila ovisna o drogi. Nakon razvoda roditelja Bobbi je živjela s majkom, a navodno su se zajedno i drogirale. 

Instagram

2. Peaches Geldof

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kći glazbenika Boba Geldofa (63) preminula je od predoziranja heroinom u travnju 2014. godine u 26. godini. Povijest se ponovila jer je i njezina majka Paula Yates također preminula od predoziranja heroinom 14 godina ranije. Peaches se godinama borila s ovisnošću, a 2008. godine su je morali i oživljavati nakon što je prestala disati. Iza sebe ostavila je supruga Thomasa Cohena (25) i dva malena sina. 

News Syndication/Pixsell

3. Paris Jackson

Na pogrebu svog oca Michaela Jacksona, njegova kći Paris (17) kazala je: "Tata  je bio najbolji otac kojeg možete zamisliti". Teško se borila s njegovom iznenadnom smrti. Četiri godine nakon što je Michael umro od predoziranja anestetikom propofolom, Paris se pokušala ubiti tako što si je prerezala žile i popila veću količinu tableta.

Twitter

4. Cameron Douglas 

Sin Michaela Douglasa (70) osuđen je 2010. godine na pet godina zatvora jer je dilao kokain i metamfetamin. Cameronu (36) je  2013. kazna udvostručena jer je i u zatvoru dilao kokain i heroin. Tada je završio i u samici bez prava na posjete. Michael se godinama borio s alkoholizmom, a izjavio je kako je zbog toga najviše patio upravo Cameron. 

Pixsell

5. Daniel Smith

Sin pokojne Ann Nicole Smith, Daniel preminuo je 2006. godine. Svjedočio je majčinoj ovisnosti o lijekovima. Rezultati istrage pokazali su da se Daniel namjerno predozirao metadonima. U njegovom tijelu nisu pronađeni dokazi da je bio ovisnik. Njegova majka preminula je pet mjeseci nakon njegove smrti, također od predoziranja metadonima. 

Reuters

6. David Cassidy 

Neka djeca žive s 'demonima' svojih roditelja, a jedan od njih je i David (65). Više puta je privođen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Sin pokojnog glumca Jacka Cassidyja je alkoholičar, a osim toga ima i bipolarni poremećaj. 

PA/Pixsell

7. Liza Minnelli 

Liza (69) otvoreno je priznala da se bori s ovisnošću o alkoholu i tabletama. Posljednji put u klinici za odvikavanje završila je u ožujku ove godine. Njezina majka Judy Garland vodila je istu bitku, a umrla je u 48. godini od predoziranja tabletama za spavanje. 

PA/Pixsell

8. Cheyenne Brando

Kći pokojnog glumca Marlona Branda počinila je samoubojstvo 1995. godine kada se objesila u majčinoj kući. Cheyenne je imala 25 godina. Uništena ovisnošću o alkoholu i drogi, oduzela si je život pet godina nakon što joj je brat Cristian ubio partnera Daga Drolleta jer nije odobravao sestrinu vezu. 

Screenshot

9. Redmond O'Neal

Sin Ryana O'Neala (74) kojeg je dobio s glumicom Farrah Fawcett godinama se borio s ovisnošću o drogi. Redmond (30) završio je i u zatvoru nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla heroin. Godinu dana proveo je i na rehabilitaciji, no drogirao se i u klinici. 

24sata

10. Mackenzie Phillips

Mackenzie (55) je dugo vremena imala problema uključujući ovisnost o drogama, nekoliko uhićenja i rehabilitaciju. Kći pokojnog rokera Johna Phillipsa šokirala je javnost kada je tijekom intervjua s Oprah Winfrey ispričala da je u incestuoznoj vezi s ocem bila deset godina. Kazala je i da je zatrudnjela, a on joj je platio pobačaj. Osim toga, dao joj je kokain kad je imala 11 godina i ubrizgavao joj drogu.

PA/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje