Obavijesti

Show

Komentari 71

Dragan se potrudio napraviti 20 poširanih jaja u 20 minuta

Dragan se potrudio napraviti 20 poširanih jaja u 20 minuta
4

Započeo je najzanimljiviji dio natjecanja showa u kojem tri najbolja natjecateljska para utrkuju se za glavnu nagradu kuhajući tri slijeda jela po vlastitom izboru

VIDEO

Već na predjelu su pokazali da su se itekako dobro pripremili - Petra i Filipa oduševile su poširanim žabljim krakovima, Doris i Luka su sve nade položili u jakobove kapice s crnim tartufima, a Dragan se vraški trudio napraviti 20 poširanih jaja u svega 20 minuta!

Prvog dana finalnog tjedna gosti restorana imali su zadaću odlučiti koji im se od tri jelovnika najviše sviđao. Dragan i Verica odlučili su riskirati te za predjelo ponuditi bruschette s poširanim jajima i holandez umakom, Fiorentina odrezak s na poseban način obrađenim krumpirom kao prilogom te kolačem od mrkve.

Iako su imali odličnu ideju za predjelo, par poširanih jaja su se zbog Draganove nervoze 'raspala' tik pred serviranje. No, to bračne partnere nije omelo da nastave nizati ostale sljedove jela koji su dobili solidne ocjene kod žirija, sveukupno 20.

Doris i Luka oduševili su hrabrim predjelom s jakobovim kapisama s crnim tartufima te T-bone odreskom za glavno jelo. Međutim, sve je palo u vodu kada su žiriju ponudili cheesecake s previše 'šlagastom' kremom nad kojom dominiraju kupovni keksi. 

- Glavna zamjerka mi je zapravo desert zbog toga što koristite gotovi keks koji je okusom dosta jak, pa je u konačnici i odredio vaš kolač - objasnila je Željka svoje razloge kod dodjeljivanja ocjena, kojih je ukupno bilo također 20.

Prema mišljenju žirija najbolji jelovnik napravile su Filipa i Petra, koje su od žirija dobile najveći zbroj bodova (ukupno 23). Očito da je njihovo mišljenje bilo ispravno jer su i gosti smatrali da su sestrične imale najuspješniji jelovnik, te im dali još 5 dodatnih bodova. Čini se da su žablji kraci umočeni u, doduše, gotovu tempuru s umakom od kikirikija, ramstek s čudom od kreme od vanilije koja ima 'škrobasti okus, a miriši na sladoled' te kolač od badema, čokolade i cikle bili pun pogodak.

Zasad sestrične iz Slavonije vode na ljestvici ukupnog poretka parova. No, sutra je novi dan i nova doza kuhanja za žiri i goste. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...