Obavijesti

Show

Komentari 32

Dvanaest najboljih trenutaka iz šeste sezone 'Igre prijestolja'

Dvanaest najboljih trenutaka iz šeste sezone 'Igre prijestolja'
11

U iščekivanju sedme sezone 'Igre prijestolja' se prisjećamo najboljih trenutaka koje nam je TV adaptacija 'Pjesme leda i vatre' ove godine servirala, a njih zaista nije nedostajalo

VIDEO

Sedam dana nakon najbolje epizode 'Igre prijestolja', najpopularnija fantastična serija je okončala svoju šestu sezonu s fantastičnim finalom "The Winds of Winter" koje smo oduševljeno pogledali već nekoliko puta. U iščekivanju sedme sezone 'Igre prijestolja' se danas tako prisjećamo najboljih trenutaka koje nam je TV adaptacija 'Pjesme leda i vatre' ove godine servirala, a njih zaista nije nedostajalo.

U nastavku tako donosimo upravo takve momente poredane po redoslijedu koncentracije hajpa koju su ubrizgali u naša srca i glave. Naravno, u nastavku ispod slike slijede spojleri za kompletnu šestu sezonu.

12. POVRATAK HOUNDA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Epizoda 'The Broken Man' je bila daleko od najsvjetlije točke ove sezone, ali teško je ne biti oduševljen povratkom možda i najdražeg nam antiheroja 'Igre prijestolja'. Sandora za predsjednika!

11. HODOROV KRAJ :(

Spoznaja da je Hodor jedan od najvećih neopjevanih heroja na Westerosu nas je teško pogodila, no barem su nam internetske šaljivdžije malo popravile raspoloženje nakon epizode 'The Door' s nekim urnebesnim forama.

10. PONOVNO SJEDINJENJE JONA I SANSE

Ovaj kratak ali emotivni trenutak nas je dirnuo u srce i unio dugo priželjkivanu pozitivnu dimenziju u prvu polovicu ove sezone 'Igre prijestolja'.

9. DAENERYSIN ROŠTILJ

Ova scena je bila kao Danyjino spaljivanje Droga i rađanje zmajeva iz prve sezone na steroidima te je još jednom uspostavila njenu apsolutnu dominaciju nad Dothrakijima.

8. ARYJINA PITA

Osveta je jelo koje se servira hladno i to po mogućnosti u obliku pite napravljene od sinova tvojih zakletih neprijatelja. Tome nas je barem poučila Aryja koje se na kratko pojavila u finalu šeste sezone u sceni koja je dobrim dijelom iskupila tragikomičnu epizodu 'No One'.

7. BENJENOVO USKRSNUĆE

Benjen je živ! Ovaj, mrtav! Ovaj, poluživ! Sve u svemu, iako je serija spojila Coldhandsa i Benjena u jedan lik, rezultat ove sinteze nas je apsolutno oduševio.

6. RAZARANJE BAELOROVE SEPTE
Cerseino pretvaranje u srednjovjekovnog Sith lorda koje je rezultiralo smrću njezinog posljednjeg djeteta je bilo jedno od najupečatljivijih scena u cijeloj seriji i nešto o čemu ćemo pričati još godinama.

Ostatak specijala pročitajte na IGN-u...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode