Obavijesti

Show

Komentari 5

Eric Cantona ju mora slušati: Kći Ecije Ojdanić glumi siroče

Eric Cantona ju mora slušati: Kći Ecije Ojdanić glumi siroče
7

Za mene je sve to učenje. Kažu mi da sam talentirana. Valjda je tako, rekla nam je Cvita. Učenica 4. razreda osnovne škole prije dvije godine pojavila se u filmu 'Hitac'

VIDEO

Cvita Viljac (10), kći glumice Ecije Ojdanić (40) iz prvog braka, onog s Antom Viljcem (43), ljetne praznike provest će radno. Osnovnoškolka u ekranizaciji romana 'Anka Brazilijanka' Mate Lovraka glumi djevojčicu iz sirotišta.

- Snimanje mi je zanimljivo, ali sve se nekoliko puta ponavlja jer ne izvedemo sve kako treba iz prvog pokušaja. To mi ne smeta. Znam kako to ide jer sam već glumila u filmu, ali tad sam imala samo jednu scenu - kaže Cvita. Djevojčica nikad nije išla na satove glume, ali na setu dječjeg filma 'Anka' nije joj problem glumiti s odraslim zvijezdama.

- Za mene je sve to učenje. Kažu mi da sam talentirana. Valjda je tako - rekla nam je Cvita. Učenica četvrtog razreda zagrebačke osnovne škole prije dvije godine pojavila se u filmu 'Hitac', koji je režirao njezin očuh Robert Orhel (39), a majka Ecija Ojdanić imala je glavnu žensku ulogu. Dejan Aćimović (52), redatelj 'Anke', zapazio je Cvitu u “Hicu” i zvao je na audiciju. Za glavnu ulogu prijavilo se stotinjak djevojčica, ali Viljac je bila najbolja.

- Ponosna sam, ali i zabrinuta kako će izdržati tempo jer će snimanje trajati 40 dana. To joj je prva glavna uloga, ali Cvita nema tremu. Dobro se snašla, ozbiljna je i odgovorna. Svi je drže kao kap vode na dlanu - kaže mama Ecija, zvijezda humoristične serije 'Kud puklo da puklo'. Talentiranoj Cviti partneri u filmu 'Anka' su Éric Cantona (49), bivši francuski nogometaš, i Anđela Ramljak (29), koja se proslavila u seriji 'Zabranjena ljubav'.

Bivši nogometaš Cantona u filmu glumi grubog ciglara Brazilijanca s kojim Anka živi nakon što je pobjegla iz sirotišta. Iako će isprva glumiti odbojnog radnika, Anka će ga smekšati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...