Obavijesti

Show

Komentari 7

Erotske hit knjige 'Tri boje' su seksualni Gospodar prstenova

Erotske hit knjige  'Tri boje' su seksualni  Gospodar prstenova
3

Nakon golema uspjeha erotskog hita Marije Horvat Tri boje: Crna hrvatska je publika razgrabila nastavak, ‘Tri boje: Crvena’, a na kioscima se pojavio i ‘Tri boje: Bijela’

VIDEO

Seks je kao zrak. Ne misliš na njega osim ako ga nemaš, kažu mnogi. No ne bih se složila s tim. Čak i kad ga imaš, može biti da nešto nedostaje. A kad to nešto nedostaje, ni sami nismo sposobni detektirati što je to što nedostaje. Imaš dečka, muža, partnera, nekoga. Redovito se seksaš, a ipak prisutno je nekakvo nezadovoljstvo. Korijene tog nezadovoljstva tražiš u svemu i svačemu. Bespotrebno. I upravo je to nešto što ovo uzbudljivo štivo otkriva i šalje nam jednostavnu, najjednostavniju poruku. Opusti se i uživaj - kaže nam jedna od čitateljica “Tri boje”, koja je s nestrpljenjem očekivala treći nastavak najpopularnijeg vrućeg štiva u Hrvata zadnjih godina.

Svjetski uspjeh “50 nijansi sive” popraćen je identičnim uspjehom hrvatske trilogije - prva dva nastavka doslovce su razgrabljena - koja ima posve različitu osnovu.

Ženama nedostaje sigurnosti da se izražavaju pred partnerom

- Dok je u “50 nijansi sive” akterica seksualnih eksperimenata mlada djevica, glavna junakinja ‘Tri boje’ je žena s djetetom, Hrvatica koja ulazi u srednju dob, a brak joj se raspada. Upravo u tom trenutku u njen život ulazi zelenooki bonvivan Patrik, koji tvrdi da u seksu može odoljeti svemu osim iskušenja. Kako kaže jedan pasus knjige - “doživjela je čudesnu transformaciju, od normalne majke, kakvih ima milijune, viđaš ih posvuda, u ovoj ili onoj odori, od Lapada preko Imotskog do Zagreba ili Đurđevca, i svuda su jedna drugoj nalik, u droljicu iz pornofilmova. Iskušaj te seksi lisice, kuglice i sve ostale napravice - poručuje autorica knjige Marija Horvat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Navuci odoru sobarice, medicinske sestre ili stjuardese i napali svog lijenog partnera. Ako ne možeš njega, nađi nekog drugog. Dopusti mu fantazije o dominaciji i pokoravanju. Daj si slobodu i otkrij neotkriveno”, kaže spisateljica “Tri boje” govoreći o formuli uspjeha knjige.

- Radi što želiš, ne radi što ne želiš. Reci što želiš. Ne brini hoće li to podnijeti nevine uši tvoje prijateljice. Ne brini kakvom će te netko smatrati. Budi puna samopouzdanja i budi seksi”.

Marija Horvat nam kroz “Tri boje” šalje poruku da još puno toga moramo istražiti. Erotsko podzemlje je jedno od mjesta koje najviše draška maštu čitateljica. Zašto žene toliko vole čitati o BDSM seksu?

Prema nekim analizama, zato što je u ovoj vrsti međusobnog odnosa partnera, koji na prvi pogled izgleda krajnje nasilno, zapravo presudna stvar - povjerenje.

- BDSM nije nasilje nego koreografija, to je uzajamna igra partnera u koju je nemoguće ući bez potpune sigurnosti u onoga drugog. Jer, bilo koji krivi potez može dovesti do ozljede, pa čak i teže.

'Tri boje' su enciklopedija BDSM seksa

Zato su neke stvari u BDSM igricama zabranjene, a neki parovi prije ulaska u vezu potpisuju i ugovore o pravilima kojih će se pridržavati tijekom igre - govori Horvat.

Povjerenje je nužno i kako bi se prevenirale bolesti. Sloboda i mašta, to su sljedeće dvije jako važne riječi.

Erotska Šeherezada vodi vas na dugo putovanje

Većina žena ne usuđuje se naglas priznati sebi što uistinu želi u seksu. U “Tri boje” opisano je bezbroj varijanti užitka, to je jedna vrst erotske “Tisuću i jedne noći” u kojoj je na ponudi uvijek druga priča. Čini se da je u Hrvatskoj, nakon “duge mračne noći”, napokon svanulo kad je riječ o stavljanju tabu tema na dnevni red. “Istočni grijeh”, kao u filmu s Angelinom Jolie i Antonijem Banderasom u glavnim ulogama, je počinjen, odlučujući korak je napravljen. Ali do slobode je još put od tisuću milja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu