Obavijesti

Show

Komentari 65

Estradnjaci će za pravo krzno izdvojiti i desetak tisuća kuna

Estradnjaci će za pravo krzno izdvojiti i desetak tisuća kuna
8

VELIKA ANALIZA Domaće zvijezde ne odustaju od pravog krzna, a za taj statusni simbol izdvajaju pozamašnu svotu novca. Najskuplji komad ima glumica Dobrić

VIDEO

Sezona bundi je počela, a u nošenju krzna prednjači Maja Šuput (37), koja se u nekoliko dana pojavila u nekoliko krznenih kombinacija.

Maja Šuput šepuri se u krznu lisice

Najskuplja bunda koju je zagrebačka pjevačica pokazala je ona od polarne lisice vrijedna najmanje 10.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:14

- Riječ je o ultramodernom krznu s komadima kože. Iako u ovom slučaju ima više kože nego krzna, pa je time cijena jakne nešto niža. Ovakve bunde hit su u Srbiji - kažu krznari.

Osim što se zagrnula skupocjenom bundom, Šuput je krenula Severininim (44) stopama. Nabavila je skupocjenu Cartierovu narukvicu vrijednu oko 40.000 kuna.

Sevi je bivši partner Milan Popović (50) nabavio narukvicu, a ona je nije skidala ni na vjenčanju s Igorom Kojićem (29). Skida se isključivo odvijačem koji stoji 2500 kuna, a postoji verzija u kojoj ga partner nosi oko vrata. Narukvice su postale statusni simbol, a nosili su ih Nancy i Frank Sinatra, glumice Joan Collins i Angelina Jolie, a obožavala ju je i princeza Diana.

Markirana od glave do pete

Otkud Šuput skupocjena narukvica nije poznato. Maja se ne skida iz srebrenih čizama Balenciaga od 10.200 kuna, kakve furaju pjevačica Rihanna i reality zvijezda Kim Kardashian. Maja prati modne trendove, pa je nabavila i srebrnu Stella McCartney torbu s metalnom drškom, a cijena joj je 4885 kuna.

Ukupna vrijednost Šuputičina outfita iznosi 65.000 kuna, a to je izgleda njezin najskuplji 'look' dosad koji može parirati Severini. I mama Marka Grubnića, modna maca Branka (56), voli nositi krzno. Ona je odabrala stolu od rakuna ili polarne lisice, koja u ovoj nešto skromnijoj verziji stoji najmanje 7500 kuna.

Modna maca slijedi trendove

- Ona definitivno slijedi trendove. U modi su bojena krzna, a pogotovo plava boja, koja je ove sezone hit - kažu krznari.

apivita

Mama Grubnić je outfit upotpunila torbom Chanel čija je minimalna cijena 25.000 kuna. Voditeljica Josipa Pavičić (37) odlučila se na bundu od nerca.

- Iako je riječ o komadima nerca, koji su jeftiniji, ovo je dobar model. Definitivno je novije proizvodnje - zaključuju krznari.

lore_revija

Pokćerka ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića, Tia Jurčić (31), na modnoj reviji u Zagrebu pojavila se u seksepilnijem izdanju nego ikad. Na dekoltiranu haljinu nije odjenula grudnjak.

Zato se zagrnula kratkom bundom od polarne lisice u modernoj svijetloplavoj boji.

apivita

- Cijena ove krznene jakne je minimalno 7500 kuna. Cijena ovisi i o veličini konfekcijskog broja. Ako je broj veći samim time i cijena je veća jer utrošeno je više materijala - kažu krznari.

Ankičina najskuplja

Pravo krzno nosi i glumica Ankica Dobrić (57). Njezina bunda od nerca ove sezone najskuplja je među poznatima s cijenom od 25.000 kuna.

- Ako je markirana cijena joj je znatno veća. Djeluje kao nova. Jako je uščuvana i lijepa. Cijena bunde ovisi o modelu, načinu izrade i utrošenome materijalu. Nerc je najtraženija bunda, ali ujedno i najskuplja. Postoje i krzna od činčile, ali rijetko tko ih si može priuštiti. Minimalna cijena bunde od činčile je 50.000 kuna - kažu krznari. Voditeljica Ecija Ivušić (30) kaže da ima i pravih bundi, kao i onih od eko krzna.

Činčile i po 50.000 kn

- Stvarno obožavam životinje. Ali licemjerno mi je jesti meso, a ne nositi krzno - smatra Ivušić. Bunde od pravog krzna, kaže, sama si je priuštila, a one od ekološkog krzna ima nekoliko. Preferira kratke i čupave, a na sniženjima ih zna kupiti i za 400 kuna. Glumica Bojana Gregorić (44) plavu krznenu umjetnu bundu, koja je sad hit, nabavila je prije nekoliko godina.

- Neću osuđivati nikoga, ali pored kvalitetnih umjetnih materijala ipak ne bismo trebali mučiti živa Božja stvorenja - rekla je glumica, koja u ormaru ima jednu pravu bundu koju je naslijedila od mame i, kako ističe, nikad ne bi kupila pravo krzno. Cijena plave bunde Grete Gudelj je oko 2000 kuna.

Moljci neće eko krzno

- Bojanina bunda je napravljena od viskoze. Metar takvog materijala je oko 600 kuna. Znači za jednu bundu potroši se oko 1500 kuna materijala. Prednost eko bunde je prvo to što na nju ne ide moljac. Pravo krzno se olinja i ispadaju dlake te je teže od eko krzna koje je lagano poput pernate jakne. Zbog eko krzna nitko vas neće zašpricati sprejem - kaže Gudelj, u čijem su butiku bundice od eko krzna kupovale i voditeljica Tina Katanić (32)te glumica Mia Begović (53).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao