Obavijesti

Show

Komentari 62

Filip zaveo Sandru: 'Možeš mi slobodno sada i haljinu skinuti'

Filip zaveo Sandru: 'Možeš mi slobodno sada i haljinu skinuti'
20

Da mu temeljite transformacije do neprepoznatljivosti polaze za rukom, potvrdio je  Filip Dizdar novom pobjedom u jedanaestoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

VIDEO

Nakon Filipovog simpatičnog izlaska na pozornicu odmah je uslijedio impozantan ton koji je ispustio imitirajući Louis Armstronga. Fenomenalna vokalna izvedba 'What a Wonderful World' oduševila je publiku, žiri i kolege, kao i Filipova imitacija Louisa Armstronga.

#TLZPhr - Filip Dizdar kao Louis Armnstrong

Kakav prekrasan nastup! :) Filip Dizdar nas je ostavio u čudu, a vjerujemo da bi i sam Louis Armstrong bio iznenađen i ponosan na ovo! 💐💐💐

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

Maska ispod koje se sakrio odličan Filip Dizdar, bila je impresivna te ga je teško bilo prepoznati. Filip Dizdar je kao pobjednik odabrao udrugu 'Sanus' iz Splita, kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10.000 kuna. 

Gost žirija ovotjedne emisije bio je Ivan Zak, a za Filipa je imao samo pohvale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
#TLZPhr - Ivan Zak nastup

Ivan Volarić Zak otvorio je večerašnji #TLZPhr hitom 'Pretjerujem'. Nadamo se da neće pretjerivati kada krene ocjenjivati naše kandidate! :D

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Čovjek zvan multitalent. Ne iznenađuje me ova njegova interpretacija, osim što je skinuo tu duboku rašpu i taj gard i hodanje. Baš fascinantno - rekao je Zak.

Tomo in der Muhlen je podsjetio kako ova popularna pjesma, nije imala bajan početak te je tek s vremenom postigla veliki uspjeh. Za nastup je imao same pohvale.

- Skinuo si ono što je gotovo nemoguće skinuti, tu boju njegova glasa koja je vrlo specifična - komentirao je Tomo nastup.

Sandra Bagarić je bila vrlo kratka.

- Ja ću ti samo reći da si mene skinuo. Možeš mi slobodno haljinu skinut nakon ovoga. Kupio si me - rekla je impresionirana Sandra.

Goran Navojec je također bio bez puno komentara.

- Mislim da je ovo fantastično napravljen zadatak. Mogu ti samo reći jedno veliko hvala. Bio si odličan - kratko je komentirao Goran.

Lana Jurčević  je prikazala svoju rokersku stranu što joj je donijelo drugo mjesto u poretku emisije. Sjajno je izvela pjesmu Psihomodo popa 'Ja volim samo sebe' i donijela izvrsnu imitaciju Davora Gobca, doduše u nešto manjem formatu.

- Znači fizički je bilo fenomenalno. Glasovno je bilo vrlo blizu fenomenalnog - rekao je Navojec. Tomo, kojeg veže dugogodišnja suradnja s Gobcem, je istaknuo da je pogodila bit nastupa.

#TLZPhr - Lana Jurčević kao Psihomodo Pop

Genijalnost ili ludost❓ #TLZPhr je otkrio Laninu dobro skrivenu, rokersku stranu! Lana Jurčević, razmisli o osnivanju nekog punk-rock benda! 😁🎸

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Pogodila si njegovu atmosferu, energiju i veselost koju on ima, što je najvažnije - rekao joj je.

- Vidim da je Lana roker u duši jer ovo se ne može glumit. To imaš, nosiš u sebi, imaš urođeno i onda se rasplamsa ovdje u showu i vidiš zapravo pravo lice - Ivan Zak je komentirao.

Fil Tilen je sa svojim tajanstvenim džokerom, za kojeg smo nakon nastupa otkrili da je Baby Dooks, imao visoka očekivanja. Bio je siguran u pobjedu, radi čega se pojavio u uniformi podsjećajući na velikog europskog osvajača, no ipak je zauzeo visoko treće mjesto.

#TLZPjoker - Baby Dooks kao Nikola Kojo

Baby Dooks, ekipa iz snova i odojak na stolu (koji je ipak ostao na stolu :P🍴)! Fil Tilen, vrlo lukavo! :D

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

Njegov džoker je imao zabavnu ulogu Nikole Koje u pjesmi 'Nesanica' za čije potrebe se na pozornici 'i jelo i pilo'. Komentari su kao i u prethodnim sezonama bili na strani Baby Dooksa.

Odličnu transformaciju i ovaj put je odradila Hana Hegedušić.  Njena imitacija Christine Aguilere, koju inače ne preferira previše, bila je pravi užitak čime je dokazala visok stupanj profesionalnosti. Pjesma 'Ain't No Other Man' bila je izrazito zahtjevna, a Hana je bila na visini zadatka. Goran je bio vidno impresioniran.

#TLZPhr - Hana Hegedušić kao Christina Aguilera

Hana nije bila zadovoljna ovim izborom gljive? :O Jeste li vi zadovoljni nastupom naše večerašnje Christina Aguilera? :)

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Meni ustvari Christina Aguilera sliči na tebe, a ne ti na nju. Ovo je bilo jezovito koliko si ti dočarala nju - poručio joj je, a potom ga je zavodljiva Christina učinila rumenim u licu. Ivan Zak je strogo krenuo s komentarom, ali i on je izrekao same pohvale.

- Skinula si odlično sam izgovor, boju glasa, a i koreografija, kada sam ju usporedio sa spotom, do detalja je ispoštovana - rekao je. Sandra je istaknula kompleksnost zadatka.

- Christina je ovo snimala vjerojatno u tjedan dana, a ti si u tri minute morala jako puno toga pokazati. Ovo je izrazito zahtjevna pjesma - rekla je Sandra.

Publika je uživala i u zabavnom nastupu Ane Maras Harmander u ulozi Verke Serduchke. Njena izvedba pjesme 'Dancing Lasha Tumbai' bila je vjerna originalu te je donijela smijeh i zabavu.

#TLZPhr Svi se grle, osim...

Ono kad Anu Maras nitko ne grli jer je velika svjetleća disko kugla! :(

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Ja mislim da si imala velikih problema s učenjem teksta. Pohvalio bih to. Tu je uložen ogroman trud. Ti si tome pristupila glumački i taj dio posla je odrađen fantastično - rekao je Goran.

Damir Kedžo je jedva dočekao svoj nastup u ulozi Doris Dragović koju obožava. U crnom izdanju Kedžo je sjajno izveo pjesmu 'To' i pritom se odlično zabavio, a odmah nakon nastupa je i dobio pohvalu Tome za kostim.

- Definitivno mu paše ovaj heavy metal look - rekao je Tomo, a potom otkrio kako Doris, za razliku od mnogih izvođača, ne poznaje.

#TLZPhr - Dami Kedžo kao Doris Dragović

TO!✋ To nam radi KEDZO! :D U #TLZPhr-u i Damir može biti Doris, a ne samo njegova sestra! 😁

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Ti si se odmetnuo u jednog izvođača koji odlično obavlja ove stvari i tako je bilo i sa ovom izvedbom. Čestitam ti - pohvalio je Damirov nastup Navojec.    

Žanamari Perčić je pokazala nevjerojatnu sličnost u transformaciji s Vlatkom Pokos čije je pokrete i glas odlično imitirala tijekom izvedbe pjesme 'Metak'.

#TLZPhr - Žanamari kao Vlatka Pokos

Povratak u devedesete uz našu Žanamari i Vlatkin hit - Metak! :D Jeste primijetili da je Žana uspjela cijeli nastup odraditi bez ijednog osmijeha na licu? -_-

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Meni je bilo super što si izimitirala dah na kraju i još kad sam vidio tebe i tvoje plesačice morao sam skinuti jaknu, vruće mi je postalo totalno - komentirao je Zak.

Matteo Cetinski je dao sve od sebe u imitaciji Freddieja Mercuryja te je izveo prilično impresivnu koreografiju i pokazao odličnu kondiciju. Izveo je pjesmu 'Living On My Own' i donio duh popularnog pjevača.

#TLZPhr - Matteo Cetinski kao Freddie Mercury

Ma to je ta Freddie Mercury energija! :D 💪

Posted by Tvoje lice zvuči poznato on 4. prosinca 2016

- Bilo je teatralno, ekstravagantno, bilo je negdje 94 posto u duhu originala i ta tvoja želja za uživljavanjem u likove postaje sve fascinantnija i fascinantnija - zaključio je Goran.

Nove zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, a saznat ćemo i tko su finalisti ove sezone. Matteo je za sljedeću emisiju dobio zadatak izvesti pjesmu od Gorana Bareta & Majki, a Damir popularnu Lady Gagu. Bruno Mars je zadatak Žanamari, a Ana Maras će biti Meghan Trainor. Hana je bila oduševljena svojim što joj je dodijeljena grupa WHAM, kao i Fil Tilen koji će zapjevati kao Rick James. Zasigurno će biti zanimljiva i Lanina transformacija u Beyonce, a pobjednika emisije Filipa Dizdara ćemo gledati kao Vinka Coce. 

U pretposljednju emisiju Ana Maras ulazi kao vodeća s 431 bodom, a slijedi ju Kedžo s 409. Odmah iza njega je Lana Jurčević sa 405, a poredak iza nje je poprilično gust. Hana ima 397, Filip 395, Matteo 386, te Žanamari 363 i Fil Tilen 338 bodova.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'