Obavijesti

Show

Komentari 12

Foršpan za novi film Stephena Kinga razbjesnio je klaunove

Foršpan za novi film Stephena Kinga razbjesnio je klaunove
3

Premda biste mogli reći da je ovo prvoaprilska vijest, ona to nije. Grupa klaunova ozbiljno je postala uzrujana što se snima još jedna verzija sada već legendarnog romana Stephena Kinga

VIDEO

Najnoviji, tj. prvi foršpan za novu ekranizaciju nekog djela Stephena Kinga, 'Ono', uspio je srušiti sve rekorde gledanosti. Do nedavno je rekord za najgledaniji film držao novi foršpan za osmi nastavak 'Brzih i žestokih', no 197 milijuna pregleda u samo 24 sata su ipak bili previše čak i za taj uradak.

No dok smo mi oduševljeni što nam demonski klaun Pennywise, kojeg smo prvi put vidjeli 1990. (glumio ga je Tim Curry), još jednom dolazi na velike ekrane, ima onih koji su značajno manje oduševljeni od nas.

Profesionalni klaunovi su još jednom zabrinuti za svoje zanimanje, jer im se čini da će novi val antiklaunovske paranoje naškoditi njihovoj profesiji. Prema njihovim navodima, i prethodna ekranizacija im je mnogo štete nanijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bit će jako loše za klaunove - izjavio je Guilford Adams, 42-godišnji komedijaš.

Njegovim prognozama pridružio se i 'Mr. Nick', kako se 'službeno' zove Nick Kane.

- Upropaštavaju nam posao - ustvrdio je klaun.

Njihovim zloslutnim predskazanjima pridružio se i Roger Fojas, koji tvrdi da je nakon dolaska foršpana njegova stranica iskusila značajan pad prometa. Uz to je naglasio da se brine kako će djeca prestati unajmljivati klaunove za svoje rođendanske zabave.

Prisjetimo se, klaunovi su stoljećima imali posve drugačiji status. No nakon što je tijekom '70. zloglasni masovni ubojica John Wayne Gacy ubijao pod maskom klauna 'Poga', Stephen King je iskoristio novonastalu paniku te je stvorio najopakijeg klauna u povijesti horora.

Strašni klaun Pennywise koji ubija djecu tjerao je strah u kosti prije 27 godina. U mini seriji 'It' tumačio ga je Tim Curry, a u filmskoj adaptaciji koja će se u kinima pojaviti početkom rujna utjelovljuje ga Bill Skarsgård.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode