Obavijesti

Show

Komentari 70

Gabrijela: Najveći motiv mi je tata, zbog mene ima visok tlak

Gabrijela: Najveći motiv mi je tata, zbog mene ima visok tlak
1

Prije samog vaganja, koje određuje koji tim ide na eliminaciju, treneri će kandidatima pripremiti, blago rečeno, brutalan trening koji će, osim znoja, izmamiti i suze

VIDEO

U prvoj emisiji novog RTL-ovog showa 'Život na vagi' simpatije gledatelja već je na 'prvu loptu' dobila 25-godišnja Gabrijela Crnjac. Svojim iskrenim priznanjem da se boji kako će zauvijek ostati sama jer ima 183,7 kilograma rasplakala je i voditeljicu Marijanu Batinić i ostale kandidate u kući. A sudeći po komentarima na društvenim mrežama, rasplakala je i brojne gledatelje. Dobila je mnoštvo poruka podrške, a Gabrijela priznaje da je i sama malo 'škicala' na Fejs da vidi kakve su reakcije ljudi.

- Da nisam imala podršku cijele ekipe koja radi 'Život na vagi' vjerojatno ne bih izdržala ni dana u kući. Puno mi znači podrška gledatelja i vjerujem da ću biti motivacija mnogima koji imaju previše kila, kao i ja - poručuje simpatična Brođanka.

- Znala sam da je najgori dio stati na vagu, i to prvi put pred svima. Ali moraš sam sebi priznati da si toliki koliki jesi da bi se uopće pokrenuo. Prvo me bilo sram, i da sam znala da ću na prvom razgovoru na audiciji morati stati na vagu, ne bih se nikad prijavila. Ali sad mi je drago da jesam -  otkriva Gabrijela. Njezin najveći motiv da uspije u mršavljenju je tata.

- Moj tata ima visok tlak i srčani je bolesnik zbog mojih kilograma. Brine se što sam tolika i uvijek se on i mama brinu što će biti sa mnom kad onu umru. Imam braću i sestre i oni su mi spremni pomoći, ali oni su izvan Hrvatske. Neće biti uvijek tu kad ih zatrebam. Zato sam odlučila biti uporna u mršavljenju - kaže Gabrijela.

Kako se njezina bitka s kilogramima i bitka njezinih 17 kolega nastavlja, gledatelji će saznati već večeras, kada već prvo usvajanje novih životnih rutina i zdravih prehrambenih navika neće izazvati kod svih najbolje reakcije. I dok se crveni tim drži zajedno, kandidati iz plavog tima znaju da netko u kući jede više nego što bi trebalo, a što pred vaganje i eliminaciju ugrožava njihov tim. Pravdanje zbog zavirivanja u frižider u kasnim noćnim satima neće dojmiti Sanju, koja će imati poseban režim za takve kandidate.

Na red će doći i Mali izazov gdje će kandidati, ne bi li sebi osvojili imunitet, morati odlučiti hoće li pojesti ukusne krafne ili propustiti slatku deliciju, a jedno od njih će ipak pokleknuti, više zbog nesigurnosti u sebe nego zbog krafne.

Pokretanje videa...

00:45

Prije samog vaganja, koje određuje koji tim ide na eliminaciju, treneri će kandidatima pripremiti, blago rečeno, brutalan trening koji će, osim znoja, izmamiti i suze.Trenerica Sanja neće biti zadovoljna rezultatima, a na kraju će sve doći na vidjelo kada jedan po jedan stanu na vagu.

Tko je izgubio čak 9,7 kilogram, a tko skoro ništa, te koji je tim izbjegao eliminacije, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama