Obavijesti

Show

Komentari 63

Glumica izbola mafijaša jer ga je zatekla s kćerkom u krevetu

Glumica izbola mafijaša jer ga je zatekla s kćerkom u krevetu
1

Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninoj kupaonici. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao, rekao je navodno detektiv

VIDEO

Lana Turner bila je jedna od najvećih holivudski diva svih vremena, a preminula je 29. lipnja 1995. godine. Svjetski slavu stekla je ulogama u filmovima kao što su 'Poštar uvijek zvoni dvaput', 'Dr.Jekyll and Mr. Hyde' te 'Payton Place' koji joj je donio nagradu za Oscara.

Lijepa glumica imala je poprilično buran privatni život. Udavala se čak osam puta, dva puta za istog čovjeka, pa je tako stekla i status jedne od najvećih holivudskih zavodnica. Ipak, jedan tragični događaj potpuno joj je promijenio život.

Nakon jednog tragičnog događaja život joj nikada više nije bio isti. Naime, jedan od njenih ljubavnika je bio mafijaš Johnny Stompanato. Njihova veza je bila poprilično turbulentna, a okončana je kada je Johnnyja, kako se godinama pisalo, kuhinjskim nožem izbola tada 14-godišnja Lanina kćer Cheryl.

Iako je Cheryl, koja danas ima 73 godine, izdala i autobiografiju u kojoj je priznala da je ubila majčinog ljubavnika, prema najnovijim dokazima koje je prikupio povjesničar filma Darwin Porter, postoji mogućnost da je upravo Lana ubila svog ljubavnika, a njezina kći preuzela krivicu, piše Daily Mail.

On tvrdi da ima dokaze zbog kojih je Lana trebala biti glavna osumnjičena za smrt ljubavnika Johnnyja, a kako tvrdi, nožem ga je izbola nakon što ga je zatekla u krevetu sa svojom 14-godišnjom kćerkom.

Sve planira otkriti u svojoj knjizi 'Lana Turner: Hearts and Diamonds Take All' u kojoj će se naći intervjui s nekim od ključnih osoba koje su tada sudjelovale u istrazi. Među njima je i razgovor s Fredom Otashom, detektivom koji je tada radio na slučaju.

- Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninoj kupaonici. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao - rekao je navodno detektiv.

Neki od glumičinih bliskih prijatelja Porteru su navodno rekli da im je ona i sama priznala da je ubila svog ljubavnika. Porter je razgovarao i sa Laninim odvjetnikom Jerryjem Gislerom. On kaže da je tada svojoj klijentici predložio da njena kći preuzme krivicu jer, kao maloljetnica, neće morati na suđenje.

Screenshot

Filmski povjesničar u svojoj knjizi iznosi da je Lana kuhinjski nož kupila dan ranije jer i ovako i onako više nije mogla trpjeti Johnnyjevo maltretiranje. Bio je nasilan prema njoj, a navodno ju je često s pištoljem uperenim u glavu, podsjećao da je samo njegova. A onda je kap koja je prelila čašu bila kada je vidjela da je zaveo u njezinu kćer. Pronašla ih je zajedno u krevetu. Otišla je po nož u kuhinjskom ormariću i zabila ga Johnnyju u trbuh. Prije nego što je policija stigla na mesto zločina, Lana i Cheryl su navodno uvježbavale priču koju će im ispričati.

Prema dosadašnjoj istrazi, do mafijaševe smrti je došlo jer je Cheryl branila svoju majku. Sud je tada zaključio da je zločin opravdan, a Lanina kći je zbog zločina neko vrijeme provela i u maloljetničkom zatvoru, nakon čega je majci vraćeno skrbništvo nad njom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...