Obavijesti

Show

Komentari 5

Godinama 'blate' jedni druge: Najveći razdori slavnih obitelji

Godinama 'blate' jedni druge: Najveći razdori slavnih obitelji
10

Iako su njihovi životi naizgled idilični, ni slavni nisu imuni na sukobe unutar obitelji. Neki razdori obilježili su i više od desetljeća, a neki ni danas ne pričaju

VIDEO

Madonnu braća prozivala po medijima

Anthony Ciccone (59) jedan je od Madonninih (57) šestero braće za koga je javnost saznala prije nekoliko godina kada je slavnu sestru počeo prozivati u medijima. Naime, on je beskućnik koji godinama živi po garažama, a jedno vrijeme je boravio i ispod mosta u Traverse Cityju. Tvrdi da Madonnu uopće nije briga je li živ ili mrtav. No obitelj mu je navodno nekoliko puta pokušala pomoći, ali u njihovim odnosima nije bilo napretka.

Anthony je 2010. izgubio posao, a preživljava skupljajući boce, limenke i prima pomoć od crkve i udruga za beskućnike. Za medije je tada rekao da mu je obitelj okrenula leđa. Madonna ni s ostalom braćom nije u najboljim odnosima. Mlađi brat pjevačice, Christopher Ciccone (54), 2008. godine objavio je knjigu o Madonni. Sestru je opisao kao egocentričnu i manipulativnu. 

Reuters/Pixsell

Kate Hudson i njezinog brata otac se odrekao putem društvenih mreža

Holivudska glumica bila je još djevojčica kad se njezina majka, Goldie Hawn (69), rastala od glazbenika Billa Hudsona (66) 1982. godine. Od tada je Goldie kćer odgajala s Kurtom Russellom (64), s kojim je i dan danas u vezi, ali se nikad nisu vjenčali. Za Dan očeva ove godine, Katein brat, Oliver, na Instagramu je objavio staru fotografiju s njihovim ocem Billom i čestitao joj 'dan napuštanja'. Ubrzo nakon toga i Kate i Oliver podijelili su fotografiju s očuhom Kurtom i poručili mu da ga vole do mjeseca i nazad. 

Bill je ubrzo javno reagirao. 

- Oslobađam vas. Imam petero djece, ali od sada se smatram ocem samo troje. Više ne priznajem Olivera i Kate kao svoju djecu - kazao je Bill, koji ih je istim putem zatražio da prestanu koristiti njegovo prezime jer više nisu dio njegova života. On smatra da je Kurt njegovu djecu okrenuo protiv njega. 

Drew Barrymore ne priča sa svojom majkom

Prije nego što se smirila i s Willom Kopelmanom 2012. započela obiteljski život, Drew Barrymore (40) bila je pomalo divlja djevojka. Njezin odnos s majkom oduvijek je bio kompliciran. Često je govorila da su njezini roditelji bili nepredvidljivi, a njezin svijet nestabilan. Nije joj se sviđalo što je morala odrastati sama, a njezina majka nikad nije bila uz nju kad joj je bila potrebna. Udaljenost među njima nije se umanjila ni kad je sama glumica postala majka. 

- Uvijek sam osjećala empatiju prema njoj, pogotovo otkako imam vlastito dijete. No, to nije uspjelo smanjiti distancu između nas. To je najteža tema mog života. Uvijek osjećam krivnju, empatiju i krajnje sam osjetljiva na sve u vezi s njom. U ovom trenutku zaista ne može biti dio moga života, a ni ja njezinoga - izjavila je glumica u jednom intervjuu u vrijeme kada je bila trudna s drugim djetetom, sada jednogodišnjom djevojčicom Frankie. U rujnu 2012. rodila je djevojčicu Olive. Drew je već s 13 godina bila na odvikavanju od alkohola i droga.  

Pixsell

Angelina se pomirila s ocem poslije sedam godina

Jon Voight (76) nikad nije skrivao da mu teško pada odvojenost od kćeri i unuka. U zategnutim odnosima s Angelinom Jolie (40) je bio od djetinjstva, no zahlađenje njihovih odnosa uslijedilo je 2002. godine kad je glumica i službeno promijenila prezime i odbacila očevo. Pomirili su se 2009. godine, a kruže priče da je za to zaslužan glumac Brad Pitt (51), Angelinin suprug. 

Glumica i njezin otac navodno su prestali razgovarati nakon što ju je Jon nazvao neuračunljivom kad je posvojila dječaka Maddoxa iz Kambodže. Ona je govorila da nema vremena za oca koji je varao njezinu majku Marcheline Bertrand i napustio obitelj. 

Meg Ryan majka je prozivala zbog afere s Russellom Croweom

Susan Jordan, majka glumice Meg Ryan (53), nije bila pozvana na vjenčanje kćeri i tadašnjeg joj supruga Dennisa Quaida (61) 1991. godine. Susan je kasnije svoju kćer prozivala po medijima i govorila kako je imala aferu s Russellom Croweom. Majka i kćer godinama nisu razgovarale, a u jednom intervjuu za časopis People Susan je javno zamolila kćer za oprost jer, kako je rekla, svaki dan koji je provela otuđena od svog djeteta bio je neopisivo bolan. 

Kralj popa javno je progovorio o tome da ga je otac zlostavljao

Michael Jackson i njegov otac, Joe Jackson, nisu bili u dobrim odnosima 2009. godine, kada je kralj popa preminuo. Razlog tome navodno je bila televizijska emisija iz 2003. godine, specijal u kojem je Michael otkrio da je njegov otac ispred njega i njegove braće stajao s remenom u ruci dok su oni imali probe. Michael je tada izjavio i da se njihova majka bojala da bi ih otac mogao pretući na smrt. Nekoliko godina kasnije, u razgovoru s Oprah Winfrey, Michael je rekao kako on svog oca voli, ali ga ne poznaje. 

Reuters

Liv Tyler do 10. godine nije znala tko joj je pravi otac

Do dobi od 10 godina, Liv Tyler (38) mislila je da je njezin otac glazbenik Todd Rundgren (67). No nakon što je laž otkrivena, glumica je uzela prezime od svog pravog oca, ali to nije eliminiralo i udaljenost među njima. Kako je Liv izjavila, nisu bili bliski jer nije bio uz nju koliko je trebao. Nikad nije puno govorila o tome, no zaključila je, kako je očito i on imao svoje probleme koje je trebao riješiti. 

Jennifer Aniston majku optužuje za nedostatak samopouzdanja

Glumica i njezina majka Nancy Dow (79), nisu razgovarale deset godina sve do 2011. godine kad su bile primorane susresti se pod tužnim okolnostima. Naime, majka Jennifer Aniston (46) imala je jaki moždani udar koji joj je oduzeo jednu stranu tijela, pa je zvijezda serije 'Prijatelji' pohitala u bolnicu čim su joj vijest javili. 

Jennifer s majkom nije razgovarala više od desetljeća jer joj je zamjerala što joj je tijekom odrastanja usadila mnoge frustracije zbog njezinog, kako je znala reći, nesavršenog izgleda. Aniston ju je zato optuživala da nesigurnost i manjak samopouzdanja. No osim toga, Nancy je u jednom intervjuu 1996. godine iznijela intimne detalje odnosa sa svojom kćeri što je bila kap koja je glumici prelila čašu. Iako su zadnjih godina izgladile odnose, nikad nisu postale bliske, pa Jennifer majku ovo ljeto nije pozvala ni na vjenčanje s Justinom Therouxom (44). 

Reuters/Pixsell

Tatum O'Neal: Zbog oca sam se drogirala

Najmlađa Oskarovka otkrila je da je s ocem Ryanom O'Nealom imala problematičan i nestabilan odnos još od djetinjstva. Tatum (51) je u jednom intervjuu tvrdila da joj se nabacivao na pogrebu njegove dugogodišnje partnerice Farrah Fawcett. Navodno to nije prvi put da se Ryan nabacivao vlastitoj kćeri. 

- Moj se otac ne sjeća kako ja izgledam. On vidi plavu kosu, crnu haljinu i za njega je to samo žena kojoj se mora upucavati. Nije znao da sam to ja pa mi je prišao, a ja sam ga morala podsjetiti da ima 70 godina i da sam ja njegova kći. To je drugi put da mi se nabacivao. On živi u drugom svijetu - ispričala je glumica tada. 

Razdor u njihovom odnosu dogodio se još kad je Tatum imala 12 godina, a navodno je trpjela seksualno zlostavljanje od strane članova obitelji i očevih prijatelja. Godinama je isticala kako je zbog njega bila ovisna o drogama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama