Obavijesti

Show

Komentari 57

Golicale su nam maštu: Scene seksa koje još uvijek pamtimo

Golicale su nam maštu: Scene seksa koje još uvijek pamtimo
1

Seks je nešto što se danas više nego ikad prije pojavljuje u filmovima, serijama, ali i kazališnim predstavama. Ipak, među svim tim scenama neke su nam još i danas ostale u sjećanju

VIDEO

U američkoj kinematografiji rijetko se susrećemo sa scenama pravog seksa. Iako se u filmovima ne vidi sam čin, ti trenuci ostali su zapamćeni u povijesti kao najbolje scene seksa na filmskom platnu.

Oči širom zatvorene

Stanley Kubrick inzistirao je da u romantičnom trileru zaigra neki glumački bračni par. U svom posljednjem ostvarenju, doveo je u iskušenje ljubav Toma Cruisea (54) i Nicole Kidman (49).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Duh

Ovu ljubavnu priču na početku filma prekida ubojstvo glavnog lika Sama, no žudnja za njegovom Molly održava ga na ovom svijetu. U ovoj romantičnoj fantaziji uloge tumače Patrick Swayze i Demi Moore (53).

Prljavi ples

Poznato je da su se protagonisti na setu konstantno svađali, no to nije bilo vidljivo na filmu. U ovom kino hitu ljubav između Jennifer Grey (56) i Patricka Swayzeja rasplamsala se na plesnom podiju.

Divlja igra

Erotski triler iz devedesetih pamtit ćemo po sceni seksa utroje. Osim toga, Denise Richards (45) i Neve Campbell (43) 'počastile' su gledatelje vrućom lezbijskom scenom.

Mulholland Drive

Još jedna lezbijska ljubav na filmskom platnu dogodila se u Lynchovom psihološkom trileru. Ovaj nesvakidašnji film začinjen je strastvenom scenom između Naomi Watts (48) i Laure Harring (52).

Top Gun

Osamdesetih godina Tom Cruise postao je prava zvijezda proslavivši se u ovom romantičnom filmu. Zaveo je Kelly McGills (59), a scena popraćena pjesmom 'Take My Breath Away' ostala je zapamćena u povijesti kinematografije.

Kuća na putu

Patrick Swayze u ovom filmu glumi Jamesa Daltona kojeg vlasnik kluba 'Double Duece' unajmi da mu pomogne s problematičnim gostima. Već prve večeri Dalton se nađe u problemima zbog čega treba liječničku pomoć. Između izbacivača i doktorice Elizabeth Clay koju tumači Kelly Lynch (57) rodi se zabranjena ljubav.

Samo pucaj!

Clive Owen (52) koji tumači Mr. Smitha bio je svjedok ubojstva trudne žene. Upoznaje Donnu Quitano koju glumi Monica Belucci (52). Sakrili su se u obližnjem motelu, a tijekom seksa napali su ih maskirani muškarci.

Bilježnica

Romantična priča o razdvajanju dvoje ljubavnika osvojila je srca mnogih gledateljica. Radnja je smještena prije i poslije Drugog svjetskog rata, koji je razdvojio Noah i Allie. Vezu su branili i Allieni roditelji, no nekoliko godina kasnije oni se ponovno pronalaze i pružaju ljubavi drugu priliku. Glavne uloge igraju Ryan Gosling (35) Rachel McAdams (37) koji su postali par nakon snimanja, a prekinuli su dvije godine kasnije.

Američki psiho

Christian Bale (42) glumi zgodnog biznismena s Manhattana Patricka Batemana koji živi luksuznim životom. Kasnije saznajemo da je Bateman zapravo psihopat koji se po noći pretvara u serijskog ubojicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama