Obavijesti

Show

Komentari 9

Gosti bjesnili: Prihvatili dlaku na tanjuru, ali krvavi kotlet ne

Gosti bjesnili: Prihvatili dlaku na tanjuru, ali krvavi kotlet ne
4

U showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dogodio je preokret. Tim Grad je za svega četiri boda pobijedio favorizirani tim Selo i to unatoč dlaci na tanjuru

VIDEO

Gosti njihovog restorana nahvalili su grdobinu u pivskom tijestu, dok se za chefa Martina i ekipu tima Selo nije moglo reći isto. Naime, njihov srednje pečeni kotlet naišao je na opće neodobravanje kod gostiju, što je rezultiralo nižim ocjenama.  

S obzirom da je chef Zdravko izgubio u kvizu 'Peci & reci', njegova ekipa iz tima Grad (restoran '535') pomirila se s činjenicom da će, od dva unaprijed zadana jelovnika, pripremati onaj kojeg je teže izvesti.

Međutim, uspjelo im je da, u nešto više od 75 minuta, skuhaju pet sljedova ukusnih delicija te pritom i zapjevaju klapsku pjesmu svojim gostima. Čak ih ta jedna dlaka, koju je gošća našla u tanjuru s desertom, nije skinula s trona! Pobijedili su tim Selo s ukupno 74 naprema 70.

Sve do posluživanja glavnog jela činilo se da je restoran tima Selo ('Le Art') pripremio bolji jelovnik. Chef Martin i njegova ekipa 'pogodili' su sva predjela, no srednje pečen teleći kotlet Hrvoja i Natali im se nije svidio. Gosti su negodovali da im je previše sirov, krvav, žilav ili nedovoljno pečen, te ga kao takvog ne mogu niti sažvakati. 

- Razgovarala sam s glavnim kuharom i mi tu ne vidimo apsolutno nikakve pogreške. Sve je stvar ukusa. Takvo meso je određeno da bude rose, odnosno medium (srednje pečen) - pokušala je Sara objasniti gostima, dajući im do znanja kako su upravo trebali naglasiti konobarima da žele jače spečeni kotlet. 

- Nažalost, od gostiju nismo dobili dodatnih narudžbi da ne žele srednje pečeno meso. Žao nam je, ali to je pravi razlog manjim ocjenama - kazao je Martin voditelj restorana tima Selo nakon dodijeljenih sedmica.

Sutra se na set vraća žiri, ali i novi zadatak. Ne propustite novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u utorak, 21. veljače 21:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao