Obavijesti

Show

Komentari 8

Ćelava pjevačica: Je li to Hana Hegedušić, Bitorajac ili Pitbull?

Ćelava pjevačica: Je li to Hana Hegedušić, Bitorajac ili Pitbull?
3

U posljednjoj epizodi 'Tvoje lice zvuči poznato' Hana je uspješno postala Pitbull i izvela njegov hit 'Fireball'. Dobila je silikonsku kapu, protetski nos te umjetne obrve i brkove

VIDEO

Kako bi što uvjerljivije kopirala hit 'Fireball' američkog glazbenika Pitbulla (35), Hana Hegedušić (40) morala je postati ćelava, a u kratkom vremenu učila je i brzinski repati.

Nema straha: Atraktivna Hana svaku preobrazbu u showu doživljava kao novi izazov i pristupa joj profesionalno

 

Nakon što je gledatelje i žiri treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševila romantičnim baladama poput 'I Will Always Love You' dive Whitney Houston, Hana se odlično snašla i u energičnijem glazbenom žanru koji joj, iskrena je, nije najbolje sjeo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uživjela sam se koliko sam mogla. Dala sam sve od sebe, kao i uvijek, ali Pitbull mi jednostavno nije bio neki poseban doživljaj - rekla je Hana.

'Dlake su gore od svega'

Kako bi je transformirali u repera kubanskoga podrijetla, glumici i pjevačici majstori maske prvo su na glavu stavili silikonsku kapu kako bi izgledala ćelavo, a zatim su je obojili kako bi je ujednačili s tenom. Lijepili su joj obrve i brkove te napravili protetski nos.

- Stavljanje dlaka na lice je najgore od svega. Taj proces toliko škaklja i nije šala kad kažu da zbilja moraš imati ‘konjske živce’ kako nekoga ne bi slučajno udario nogom u glavu - smije se Hana.

Članici žirija Sandri Bagarić (42) svidjela se glumičina energija, iako joj je u njezinu nastupu nedostajalo malo više bahatosti i arogantnosti, kakve ima Pitbull.

- Ja vidim dva Renea, ne znam za vas - našalio se komičar Ivan Šarić (26) na račun preobrazbe. Gostujući član žirija Hegedušić je usporedio s voditeljem TV showa Bitorajcem (44).

Iako je zvijezda mjuzikla 'Pacijenti' oduševila kao temperamentni Pitbull, svi je i dalje pamte kao kopiju zadarskog slavuja Mladena Grdovića (58), a obožavatelji je i na ulici zovu njegovim imenom.

Naša Pink uplašila žiri

Najbolja je u sinoćnjoj emisiji bila glumica Ana Maras Harmander (35). Prošlotjedni Thompson jučer je briljirao kao Pink (37). Splićanka je za izvedbu hit singla 'Try' uvježbala zahtjevan ples s partnerom, a članovi žirija njihove akrobacije gledali su sa strepnjom i strahom u očima. Šarić je poslije komentirao kako je Ana plesnim koracima doslovce uspjela 'razbiti' partnera profesionalca, a Bagarić su pak najviše oduševili pokreti kojima je Maras Harmander u žaru izvedbe polomila stol na pozornici.

- Zbilja si nas zabrinula da će ti se nešto desiti. Sandra je čak u jednom trenutku skočila od straha. Ovo je zbilja teško jer Pink ipak nije trebala pjevati kad je snimala spot, a ti si odradila baš sve - rekao je Tomo in der Mühlen (55).

Pobjednici je, osim komplimenata žirija, večer uljepšao i kolektivni naklon do poda konkurencije u showu.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...