Obavijesti

Show

Komentari 0

I Sander Van Doorn nastupa na velikom novogodišnjem partyju

I Sander Van Doorn nastupa na velikom novogodišnjem partyju
1

Sander, poput Armina Van Buurena i Juliana Jordana, u Zagrebu nastupa prvi put, a nizozemska DJ zvijezda također će imati priliku prošetati Adventom

VIDEO

Svjetski poznati DJ Sander Van Doorn vraća se u Hrvatsku odmah nakon nastupa u vrućem Miamiju. Legendarni Nizozemac osvojio je našu publiku na Ultra Europe festivalu prije tri godine, a u subotu 31. prosinca nastupit će u zagrebačkoj Areni na Zagreb 360° New Year's Eve partyju i pokazati zašto je već godinama u vrhu svjetskih DJ-a. Sander će se na pozornici pridružiti legendarnom Arminu Van Buurenu, a njegov nastup predviđen je u terminu od 22.00 do 23.30. Croatia Winter Music Festival traje do 6. siječnja. 

Sander, poput Armina Van Buurena i Juliana Jordana, u Zagrebu nastupa prvi put, a nizozemska DJ zvijezda također će imati priliku prošetati Adventom u Zagrebu te uživati u kuhanom vinu i probati delicije zbog kojih je zagrebački Advent proglašen najboljim u Europi.

Sander Van Doorn jedan je od najprepoznatljivijih DJ-a današnjice. Jedinstveni i specifičan stil učinio ga je neizbježnim dijelom svih važnijih festivala elektronske glazbe. Iako je ostvario zavidan međunarodni uspjeh i ugled, Sander je i danas poznat po tome što neprestano stvara nešto novo, izmijenjući žanr i konstantno uvodeći promjene. Tijekom 20 godina bogate karijere Sander je nastupao u cijelom svijetu i surađivao s brojnim zvijezdama kao što su Lady Gaga, The Killers, Robbie Williams i Depeche Mode.  

Nakon novogodišnjeg dočeka u Areni će se održati još šest partyja koji će okupiti zvijezde svjetske DJ scene, ali i neka mlada imena koja tek dolaze. Tako će u Areni nastupiti R3hab, Felix Jaehn, Lvndscape, Justin Oh, Kura, Sick Individuals i mnogi drugi. U dnevnom dijelu festivala, 2. i 3. siječnja održat će se i Zagreb Gaming Arena koja donosi turnire u igrama League of Legends, FIFA, Overwatch i Hearthstone. Kvalifikacije za League of Legends i Hearthstone su završene, a svi zainteresirani za sudjelovanje u FIFA i Overwatch turnirima  još uvijek se mogu prijaviti na www.croatiawintermusicfestival.com. Vrhunska produkcija, bogat glazbeni program i vodeći svjetski DJ-i u prvim će danima 2017. pretvoriti Zagreb u najpoželjniju europsku party destinaciju. 

Ulaznice za sve dane Croatia Winter Music Festivala dostupne su za kupnju online putem www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Atlas i Tisak Media. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac