Obavijesti

Show

Komentari 11

Igor oduševio: Jedini vegan u showu najbolje ispekao vepra

Igor oduševio: Jedini vegan u showu najbolje ispekao vepra
1

Pobjednički dvojac u ovotjednoj 'Kutiji iznenađenja' sve zahtjevnijeg Celebrity MasterChefa bili su Igor i Hrvoje koji su podijelili svoje poslove u zadatku. Hrvoje je radio povrće, a Igor meso

VIDEO

Igor se, iako je vegan, prihvatio izazova pripremanja vepra, dok je Hrvoje brinuo o pripremi povrća. 

- Samo je jedan par pogodio pečenje mesa! Hrvoje i Igore - vaše je jelo po tom kriteriju bilo najbolje - kazao je chef Andrej, proglasivši pobjednika. 

Oduševljenju u MasterChef kuhinji nije bilo kraja s obzirom na to da je Igor jedini u cijeloj ekipi koji ne jede meso, a upravo ga je on najbolje ispekao.

- Vidim da razvijam osjećaj za temperaturu pečenja mesa. Ajde da i ja malo uživam u blagodatima MasterChef kuhinje - kazao je Igor. 

Andrej Barbieri nije želio skroz pohvaliti dečke pa im je i uputio kritiku kako je njihovo jelo s veprom bilo zapravo srednje dobro, ali prema kriteriju glavne namirnice oni su jednostavno morali pobijediti. Njihovoj pobjedi pridonijelo je i to što su ostali kandidati imali ipak lošije pripremljeno meso.

Ksenija se osvrnula na pripravu vepra i aludirala da se nije dao dobro ispeći.

- Nešto se čudno dogodilo s tim veprom. Možda je tajna bila u vepru - rekla je. 

No unatoč pokušajima da opravdaju svoj neuspjeh s mesom žiri je bio ustrajan u kritikama. Tako je Radovan Kseniji i Davidu dao 'kompliment' da bi njihovo tvrdo meso vepra posluživali u sibirskoj zabiti, dok je Andrej rekao da je meso nejestivo. Za utjehu Ksenija i David su dobili svoju hip - hop pjesmu i to ni više ni manje nego od Radovana.

Dok su prilazili žiriju Radovan je uspješno odrepao: 'Čiča miča gotova je priča. Baka voli lovca sad' ćemo probati našega veprića!'.  David nije ostao dužan Radovanu za njegov prijašnji komentar na jelo te mu je uzvratio istom mjerom i rekao da svoj singl može otpjevati tek u nekoj prosječnoj kantini. 

Andreino i Ivanino jelo je proglašeno najboljim, ali bez glavne namirnice. Andrej je zaključio kako bi bez mesa njihovo jelo bilo jedno od boljih. 

- A da ne stavim glavnu namirnicu u jelo i donesem bez toga, ja mislim da bio on podivljao! Baš bi se pretvorio u divljač doslovno, nemojmo se lagati - rekla je Andrea.

Ana je bila malo stroža prema njima te je rekla kako su doslovno 'ubile' vepra, odnosno da su meso uništile do kraja. Lanino i Leonovo jelo također nije uspjelo, a osim prežilavog vepra Ana je opet spomenula nedostatak začina i soli. Leon je ovog puta na svu sreću samo šećerio dok je njegova partnerica Lana bila ta koja je solila.

- Meni tu ništa ne fali, ljudi umrijet ćete od soli - uzrujano je zaključila kandidatkinja.

Osim muke s pečenjem vepra kandidati su naučili ponešto i o namirnicama poput klekovih bobica. To su vrlo intrigantne namirnice koje su stari Germani smatrali magijskih plodom te ih spaljivali u zaštiti od vještica ili kuge. Druge zanimljive namirnice u 'Kutiji iznenađenja' bile su i čimule, a Andrej je objasnio kako su to izdanci kelja, raštike ili zelja, odnosno mladice, slatkastog okusa koje treba oprezno kuhati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama