Obavijesti

Show

Komentari 181

Ispali Zvonimir i Matea: 'Vi ste teški š**ci, gubitnici i luzeri...'

Ispali Zvonimir i Matea: 'Vi ste teški š**ci, gubitnici i luzeri...'
5

Unatoč tome što su Matea i Zvonimir bili najbrži u 'opasnom zadatku' te osvojili 5000 kuna, ispali su iz showa...

VIDEO

U finalnom tjednu 'Superpara' natjecatelji su dobili 'opasni izazov' u kojem su morali hodati po mostu koji spaja dvije zgrade te skupljati želje i isprike svojih partnera napisanih na karticama. Na plavim karticama bile su napisane želje, a na crvenom isprike. Par se morao dogovoriti tko će ići po njih te su morali paziti da nijedna od kartica ne padne jer u tom slučaju par gubi igru. 

- Malo me strah visine, nije mi baš svejedno - rekao je Miroslav, koji je uspješno prošao zadatak. Iako se Tini činilo kako će se Davor pasti i on je uspješno odradio zadatak. Najveći problem imao je Toca. 

- Pa ipak sam ja čovjek u godinama. Bilo mi je teško prvo se popeti do četvrtog kata - našalio se Toca. 

Ipak, svi su natjecatelji uspješno odradili zadatak. Zatim je na red došla lutkarska predstava koju su kandidati spremali tri dana. Najbolji par u lutkarskoj predstavi za nagradu je dobio dodatnih 3000 kuna. Voditelj Enis Bešlagić dao je bonus Davoru i Tini.

- Potrudili smo se više od drugih oko predstave - komentirao je Davor. 

Unatoč tome što su Matea i Zvonimir bili najbrži u 'opasnom zadatku' te osvojili 5000 kuna, zajedno s Badom i Tocom imali su najmanje novaca te završili u eliminacijama. Jana i Miroslav svoju narukvicu dali su Badi i Toci, nakon čega su ih Matea i Zvonimir prekrižili. 

- Za mene su te osobe mrtve i više ne postoje - kratko je rekla Matea. Davor i Tina također su dali narukvicu Badi i Toci. 

- Matea je od prvog dana pokazala nepovjerenje prema tebi i slabost. Matea moraš naučiti cijeniti i poštovati druge ljude. To su općenite stvari draga moja - rekao mu je Davor te joj dao do znanja kako cijelo vrijeme prisluškuje tko što priča o njima - rekao je Davor te narukvicu dao Badi i Toci, nadodajući kako bi Zvonimira samog pustio u finale na nekoliko minuta. 

- Od kad sam upoznala Davora znala sam da mu ne mogu vjerovati - izjavila je Matea.  

- Davor je dvolični lažov. On je gubitnik i luzer - dodao je Zvonimir. Tina je cijelo vrijeme šutjela. U finalu su ostali Davor i Tina, Bada i Toca te Jana i Miroslav

- Mi bi ovaj show pobijedili da neki nisu zabijali noževe u leđa. Srećom pa će to vaša djeca gledati - rekla je Matea na kraju. 

- Svu sreću u životu mu želim, ali nije to život. Ispao je smeće - zaključio je Zvonimir. 

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane