Obavijesti

Show

Komentari 15

Ispovijest misice: Muškarci su me zlostavljali i pljuvali u lice

Ispovijest misice: Muškarci su me zlostavljali i  pljuvali u lice
1

Upoznala sam jednog dečka i stvari između nas išle su glatko, ali kada sam mu rekla da sam bila muško on je bio bijesan, otkrila je Pamela Rose. Svoju transformaciju u ženu počela je sa 16 godina

VIDEO

Pamela Rose (24) prošle godine pobijedila je na izboru za Miss transrodnih manekenki u Engleskoj. Rođena je u Seahamu, a u tinejdžerskim danima shvatila je da se nalazi u pogrešnom tijelu pa je započela svoju transformaciju. Kada bi muškarcima rekla da je bila muško, oni bi je zlostavljali.

- Upoznala sam jednog dečka i stvari između nas išle su glatko, ali kada sam mu rekla da sam bila muško on je bio bijesan. Pljunuo mi je u lice nasred kafića. Da nisam bila s društvom, tko zna što bi bilo - rekla je.

Misica je izgubila samopouzdanje i boji se ići na spojeve. Ispričala je da se jednom kada je bila u ozbiljnijoj vezi, dečko sramio i nije je htio predstaviti prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Omalovažavao me i gazio, ali uvijek sam prelazila preko svega jer sam mislila da ne mogu naći boljeg. Sada znam da to mogu - kaže Pamela.

Da je zarobljena u pogrešnom tijelu znala je od četvrte godine. Ispričala je kako je još tada trčkarala u majici preko glave kojom je imitirala dugu kosu. Shvatila je da je drugačija, ali nije znala što učiniti. Odlučila je da se počne šminkati i odijevati kao djevojka, a iz Paul je ime promijenila u Pamela.

- Najgore mi je bilo u školi. Djeca su pljuvala po meni. Bojala sam se ići u školu - priznaje i dodaje kako se čak pokušala ubiti, ali spasila ju je majka Julie.

Kada je prvi put otišla na natjecanje ljepote prošla je do finala. Tek tada je organizatorima otkrila svoju tajnu, a oni su je nazvali 'čudovištem'.

- Ja sam prošetala pistom i samo se nasmijala - rekla je Pamela.

Manekenka trenutno uzima hormonsku terapiju kako bi čim više sličila ženi te čeka operaciju spola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje