Obavijesti

Show

Komentari 69

Ivan Perišić s prijateljima u tajnom provodu u Beogradu

Ivan Perišić s prijateljima u tajnom provodu u Beogradu
1

PRESKOČIO 'CAJKE'' Ivana Perišića su četvorica prijatelja nasmijavali satima dok je on oprezno i uštogljeno ispijao vino. Nije želio tulumariti na splavovima, pa je otišao na spavanje

VIDEO

Prije nego što se javio izborniku Anti Čačiću (63), koji je okupio nogometne reprezentativce u Zagrebu pred kvalifikacijski okršaj s Ukrajincima, Ivan Perišić (28) posljednju slobodnu večer provodio se u Beogradu.

Sramežljivi nogometaš počastio je prijatelje večerom, no nije se želio dugo zadržavati u restoranu jer se sutradan morao vratiti u Zagreb

Samozatajan nogometaš iz Omiša zabavljao se sa četiri prijatelja u luksuznom beogradskom restoranu na obali Save u 'penzionerskom stilu'. Mladići su se poželjeli specijaliteta balkanske kuhinje uz koje su ispijali fina bijela vina. No Perišić je bio vrlo oprezan i uštogljen dok se družio s društvom te je žurio što prije potamaniti obilan objed mesnih specijaliteta. Čim je društvo ispilo drugu butelju vina, kako su nam prepričali gosti restorana, Ivan je pozvao konobare i zamolio račun. Počastio je prijatelje te navodno požurio na počinak jer je već sutradan izborniku hrvatske nogometne reprezentacije polagao račune.Dopao mu se Beograd.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:12

Interov vezni igrač navodno si nije priuštio tulumarenje po srpskoj metropoli do jutarnjih sati, premda prekosutra neće istrčati na maksimirski stadion jer zbog crvenog kartona mora preskočiti utakmicu. Kad je posljednji put viđen na putovanju 'preko Drine' u studenom 2015., Perišić se nije štedio u izlasku.

S Mateom Kovačićem (22) plesao je u narodnjačkom klubu na hitove Tome Zdravkovića i Šabana Šaulića, a nogometaši su mahnito iz džepova vadili novčanice koje su trpali glazbenicima dok su im oni na uho pjevali narodnjačke pjesme. Realova šesnaestica i Interov najskuplji igrač tad su nazdravili rakijom, no izbornik reprezentacije nije ih kaznio zbog tulumarenja jer su na vrijeme odradili svoje obaveze u reprezentaciji. 

Ivan od početka sportske karijere gradi imidž povučenog obiteljskog čovjeka. Oženio je 2012. srednjoškolsku ljubav Josipu (28), s kojom je dijelio školsku klupu. Prije pet godina rodio im se sin Leonardo, a 2015. kći Manuela. 

Bivši hajdukovac voli ugađati supruzi pa je često vodi na putovanja. Josipa je u svoje ruke preuzela odgoj djece i kućanske poslove, koje obavlja sama. Ne pomažu joj čistačica niti dadilja oko svakodnevnih obiteljskih obaveza, a Perišići se najčešće druže s bliskim prijateljima, bračnim parom Kalinić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Olić mu dijeli savjete

Nikola (29) sprijateljio se s Ivanom dok su zajedno trenirali u Hajduku, a Kalinićeva supruga Vanja vodi njihova sina Matea (5) na igranje kod Perišićeva prvorođenca. 

S nogometnim veteranom Ivicom Olićem (37) i njegovom suprugom Natalie Omišanin se prošlog ljeta družio u Zadru. Iz Olićeva primjera nogometaš je naučio kako se treba kloniti narodnjačkih zabava uoči važnih derbija jer je upravo Ivica zbog partijanja u Fontani 2006. s Balabanom i Srnom zaradio suspenziju pred važnu utakmicu u Moskvi.

Supruga Josipa navija na svim Ivanovim tekmama

Na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj, gdje su Perišića zbog sjajne igre nazivali herojem gotovo svake utakmice, njegova ga je supruga bodrila s tribina na svakoj utakmici. Josipa se od glave do pete obukla u šahovnicu te sa sinom Leonardom pjevala navijačke pjesme. Dok je Ivan bio u kampu s repkom, ona je sina i kćer vodila na izlete.

Ivanov otac Ante žalio je što je sina poslao u inozemstvo

'Ivan je morao otići igrati u Francusku zbog mojih dugova. za njim su otišle supruga i kći, a ja sam imao vremena vratiti novac'

Nogometaš je ostao skroman i dosljedan

'U igri dajem najbolje od sebe, a o pobjedi razmišljam tek kad sam u prilici. A najljepše trijumfe pamtim sa svojom reprezentacijom'

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...