Obavijesti

Show

Komentari 1

Ivan Zak je obožavateljicama u Supetru doplovio na gliseru

Ivan Zak je obožavateljicama u Supetru doplovio na gliseru
1

Jaskanac je u Supetar došao gliserom, a na obali su ga dočekale brojne obožavateljice koje su se htjele fotografirati s njim. Pjevač je jedva dočekao ljetne mjesece

VIDEO

Dvadesetak minuta trebalo nam je od Splita do Supetra i mogu reći da me relaksirala brza vožnja, ali i napunila adrenalinom za nastup, smije se Ivan Zak (37).

Jaskanac je pristao uz bračku obalu u luksuznom gliseru kojim se dovezao na koncert. Obožavateljice su nestrpljivo čekale, a kad su ugledale jurilicu na pučini, uzbuđenje je dosegnulo vrhunac.

- Zak mi je super, obožavam ga, volim njegove pjesme i idem na sve njegove koncerte kad god mogu, jedva čekam da se fotkam s njim - u dahu nam je ispričala Maja. Ona je s frendicom zbog njega potegla iz Makarske na Brač.

- Napravili smo super atmosferu u Supetru, raspjevali stare i mlade, a kako je turistička sezona već počela, bilo je u publici i gostiju iz Slovenije, gdje često nastupam - rekao je Ivan. Pjevač dva dana nastupa u Sloveniji, a zatim putuje u Istru, u Labin, gdje će sutra na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova zabaviti Labinjane spektakularnim koncertom u starom gradu na glavnom gradskom trgu.

- Publika je moj pokretač i inspiracija za stvaranje hitova. Moji fanovi stalno mi govore da su željni novih pjesama, pa eto i sad radim na novoj ljetnoj pjesmi koja će uskoro na tržište - rekao je Zak. Pjevač koristi svaki slobodan trenutak za bijeg u prirodu, a najviše se voli odmarati u rodnom Jastrebarskom.

- Odgovara mi mir, zelenilo, bliski ljudi. Tu crpim energiju za nastupe i noćni rad u studiju. Kod kuće se osjećam najbolje - rekao je Zak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...