Obavijesti

Show

Komentari 8

Ivana Martića i Halida Bešlića povezala je ista teška sudbina

Ivana Martića i Halida Bešlića povezala je ista teška sudbina
1

Ivana i Bešlića veže prijateljstvo, ali i isti hendikep. Obojica su ostala bez oka, Halid u prometnoj nesreći prije osam, a Ivan prije 40 godina zbog malignog tumora

VIDEO

U show 'Nikad nije kasno', u kojem pjevaju stariji od 45 godina, prijavio se jer mu je dosadio stari posao. Do prije šest godina imao je butike visoke mode u Zagrebu, ali tad je odlučio zapjevati.

Tumor se vraćao dva puta

- Prvi na Balkanu prodavao sam odjeću talijanskih dizajnera, a o meni je zbog toga krajem devedesetih izvještavao i CNN - kaže Ivan Martić (51), koji cijeli život živi u Zagrebu, a rodio se u Bosanskom Brodu. U šest godina snimio je 50 pjesama i 20 spotova. Na najnovijem albumu s njim rade skladatelji Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević, koji je taman završio pjesmu Halidu Bešliću 'Trebević'. 

Ivana i Bešlića povezuje dugogodišnje prijateljstvo, ali i isti hendikep. Obojica su ostala bez oka, Halid u prometnoj nesreći prije osam godina, a Ivan prije 40 godina zbog malignog tumora. U 15 godina dva mu se puta vraćao karcinom, no povukao se. Ivana i Halida upoznao je zajednički prijatelj Geronimo prije 15 godina. Martić je tješio Halida nakon što je u prometnoj nesreći izgubio oko. Posjetio ga je u njegovu domu u Sarajevu kad je izašao iz bolnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekao sam mu: ‘Ostao si živ i moći ćeš funkcionirati. Nemoj da te to ubija’. Da mi netko vrati oko, ne bih ga uzeo jer normalno živim. Vozim auto, nemam nikakvih problema, osim ponekih glavobolja. Halida je ta nesreća dosta pogodila. Ohrabrio sam ga i dao mu volju opuštenim pristupom - kaže Ivan.

Priznao Sanji ljubav

U showu 'Nikad nije kasno' pjevao je pjesmu “Daj obuci levisice” Danijela Popovića, iako preferira hrvatsku etno glazbu. Odabrao je taj hit jer ga je vratio u mladost. Voditeljici showa Sanji Doležal (53) u emisiji je rekao da mu je u mladosti bila velika simpatija, što je nju nasmijalo.

- Ona je za nas bila naša Marilyn Monroe. Svi su bili ludo zaljubljeni u nju - zaključio je Ivan.

Halid ga je pozvao da mu gostuje na koncertu

Ivan Martić i Halid Bešlić redovito su u kontaktu. Ivan je tako nastupao na četiri Halidova koncerta i za njega kaže da je velik čovjek. Njihove obitelji često se posjećuju.

Životna borba

Ivan Martić bez oka je ostao kao 11-godišnjak nakon što je obolio od tumora. Pjeva zadnjih šest godina

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana