Obavijesti

Show

Komentari 79

Ivanka spojila buvljak i Borovo, a Žanamari voli biti diskretna

Ivanka spojila buvljak i Borovo, a Žanamari voli biti diskretna
26

Poznate dame ne pate za dizajnerskim krpicama, pogotovo kada je šetnja centrom u pitanju. Judita Franković šeće u kostimu iz filma, a Jelena Veljača obožava 'no name' haljinu iz Grčke

VIDEO

Ovo je slučajna kombinacija iako u proljeće najčešće nosim haljine. Nosim IBlues haljinu, balerinke Borovo, no name torbu i kapu s Hrelića.

Tako je svoj stil opisala pjevačica Ivanka Mazurkijević koju sam snimio nakon njezina nastupa na uličnom festivalu.

Kristina Vukas odlučila je da za druženje sa Žanamari Perčić odjene “nešto pristojno” jer je Makaranka sa sobom povela kćer Gabrijelu (1). Odabrala je majicu Mango, Zarine cipele i torbicu Guess.

Žanamari je istesanu liniju istaknula majicom Wow Coture, hlačama s Asosa te New Look cipelama i naočalama.

- Gabrijela nosi haljinicu John Louis, cipelice Geox i Disneyjevu kapu.

Majica je dio kompleta s atraktivnom suknjom od istog materijala, ali sam je iskombinirala diskretnije s crnim hlačama. Ipak nisam htjela show na ulici - objasnila je Žanamari.

Voditeljica Ana Radišić, je Dieselovu košulju i traperice kombinirala sa Shoosterovim cipelama i domaćom torbicom Clox.

Jelenu Veljaču suprug Dražen Čuček odvojio je od pisanja scenarija i izveo na kolače, pa je odabrala udobnu no name haljinu iz Grčke i Birkenstockove natikače.

Glumica Ivana Horvat nosila je Anthropologie haljinu iz Los Angelesa, u kojemu živi sa Stefanom Kapičićem.

- Za moj ukus haljina je savršenstvo svega - istakla je Ivana.

 

Njezina kolegica Judita Franković otkrila mi je da sam je uhvatio u kostimu iz predstave“Room N7”, koji je i dio filma koji upravo snima.

Voditeljica Antonija Blaće vratila  se s odmora u Španjolskoj, a ovu haljinu je odabrala jer jedino ona nije bila u koferu.

- Pomalo se osjećam kao da sam i dalje u Madridu, a i ostatak outfita je turistički - kazala je Blaće. 

Njena kolegica Marijana Batinić odabrala je poslovnu kombinaciju jer je moderirala panel o majčinstvu nakon 35. godine, a dovoljno joj je atraktivna da je može prošetati i na špici. 

Jelena Rozga voli kombinacije, kako kaže, smirenih boja i efektnih linija koje lijepo naglašavaju figuru tijela. Baš je takva Liu Jo haljina koju ima na sebi. Kako bi dodala žive boje, odabrala je crvene Valentino cipele i plavu Proenza Schouler torbicu . 

Bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković, koja se ovih dana udala, bira odjeću po udobnosti jer je trudna. 

- Ova lepršava haljina mi je idealan izbor, opskrbila sam se s desetak haljina tog tipa - rekla je Maja.

 

Pjevačica Dunja Ercegović, poznata po umjetničkom imenu Lovely Quinces, voli francuski minimalizam i kombinacije inspirirane filmovima iz šezdesetih godina, u kakvom su stilu i njene pjesme. 

 

Andriana Gazić, suvlasnica dućana 'State of Style' nosi svoju ljetnu poslovnu kombinaciju. Topić i suknju kupila je u Stradivariusu, a cipele u Shoeboxu. Važno je da su joj cipele udobne kako bi u njima nesmetano mogla juriti cijeli dan. 

 

Arhitekt Ante Vrban ljeti obožava čiste bijele košulje, a jedna od najdraža mu je Burberry koju ima na sebi. S njom je iskombinirao Ralph Lauren bermude, Gucci tenisice i Tom Ford sunčane naočale. 

 

Pravnica Antonella Bačić odjenula se brzinski u što jednostavniju ljetnu bijelu kombinaciju. 

- Da ipak ne izgledam kao duh, dodala sam malo boje kroz cvjetni uzorak koji paše mom vedrom karakteru - rekla je Bačić. 

Projekt managerica Ana Bebek i tajnica Anita Divjak slučajno su obje izabrale kombinezon za šetnju gradom. Anita obožava bijelu boju i uvijek ju odabire po lijepom vremenu, a Ana je svoj kombinezon odabrala baš zbog boje. 

 

Medicinska sestra i blogerica Marina Abramović nosi kombinaciju iz Zare i no name brendova. Košulju je odabrala jer, kako kaže, nije htjela po danu pokazivati i noge i ruke. 

 

Irena Skorin, profesorica klarineta i saksofona rijetko nosi visoke pete, pa ih je odlučila obuti za rođendan. Haljinu je odabrala jer je toliko lagana da ju ni ne osjeća. Modnim dodacima voli podići 'smirenost' odjeće. 

Glumica Nada Abrus često kupuje odjeću američkih brendova jer svake godine odlazi u Los Angeles pa tamo obavi i shopping. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...