Obavijesti

Show

Komentari 52

Izazvali čuđenje: Najbizarnijih top 5 nastupa na Eurosongu

Izazvali čuđenje: Najbizarnijih top 5 nastupa na Eurosongu
7

Severina je pjesmom 'Moja štikla' osvojila 12. mjesto na Eurosongu, no njezin nastup ostao je zapažen. Mnogi su komentirali cijelu scenografiju, ali i koreografiju

VIDEO

Finalna večer jubilarnog Eurosonga održati će se u subotu pa smo se prisjetili kako su izgledali najbizarniji nastupi.

Eurosong je do sada imao dosta čudnih natjecatelja, što zbog koreografije, kostima, ali i ponašanja samih pjevača. Glazbeni festival prvi put je održan 1956. i tijekom godina zabilježeno je puno teatralnosti i neobjašnjivih postupaka.

Marko Kon je 2009. predstavljao Srbiju pjesmom 'Cipela'. Pjesma ga nije dovela do pobjede, ali jest na listu najčudnijih nastupa Eurosonga.

VIDEO

Severina je 2006. pjesmom 'Moja štikla' predstavlja Hrvatsku. Osvojila je 12. mjesto, no njezin nastup ostao je zapažen. Mnogi su komentirala cijelu scenografiju, ali i njihovu koreografiju.

VIDEO

Finska grupa Lordi je 2006. odnijela pobjedu pjesmom 'Hallelujah'. Heavy metal grupa donijela je na Eurosong nešto potpuno drugačije i imala neobičan nastup. Njihov nastup bio je kontroverzan jer se Crkva u Finskoj pobunila protiv nastupa te "sotonističke skupine".

VIDEO

Belgijska grupa Telex potrudila se 1980. napraviti što nezanimljiviji nastup. Plan im je bio zauzeti posljednje mjesto na natjecanju. Kad su se plasirali na 17. od 19. mjesta bili su pretužni.

VIDEO

Njemački pjevač Guildo Horn je 1998. godine konstantno silazio u publiku, svirao je na zvona za krave, a popeo se i na dio scenografije.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...