Obavijesti

Show

Komentari 119

J. Rozga: Nećemo se vjenčati, bit ćemo vječni zaručnici...

J. Rozga: Nećemo se vjenčati, bit ćemo vječni zaručnici...
1

NEMA BRAKA NA BRZAKA Pjevačica Jelena Rozga se ne vidi u krinolini, nego će za proslavu zaruka sa Stjepanom Hauserom odjenuti pripijenu bijelu haljinu

VIDEO


Stjepan me je zaprosio još prije nekoliko mjeseci ali nismo nikome rekli. Svadbu ne planiramo jer nam papir ništa ne znači, bit ćemo vječni zaručnici, kaže Jelena Rozga (38) o bračnim planovima.

Član grupe 2Cellos Stjepan Hauser (29) Splićanku je zaprosio u Hrvatskoj, a prosidba je bila, kaže, romantična.

- Nećemo ući u brak jer nam formalnost ništa ne znači. Naravno da ćemo napraviti prekrasnu zabavu na kojoj ću imati najljepšu haljinu - kaže Jelena, koja je već angažirala domaćeg dizajnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:07

Želi pripijenu haljinu

- Stjepan će biti najljepši zaručnik. To će biti tulum, zabava na naš način. Bit će puno obitelji i najbližih prijatelja – kaže Rozga. Pjevačica je tajnovita o tome kakvu će haljinu imati na proslavi zaruka. Ipak, kaže kako će zaručnička haljina biti bijela i pripijena uz tijelo, nikako ne želi široku krinolinu.

- Dizajnera još neću otkriti jer ćete odmah sve shvatiti – kaže Splićanka, čiji je zaručnik trenutačno na turneji po Americi i Kanadi. Zabrinuta je, kaže, jer joj je Hauser javio da im je hladno u Kanadi.

Zajedno pjevaju za dušu

- Vraća se za dva tjedna, a ja već križam dane na kalendaru. Jako se radujem te jedva čekam ožujak da se vidimo na aerodromu i ne razdvajamo sve do sljedeće turneje - kaže pjevačica. Iako glazbenici ne planiraju poslovnu suradnju, najdraže im je sjesti za klavir i zajedno zapjevati.

- Pjevamo svašta za dušu, uglavnom nam je Oliver na repertoaru. Stjepan i ja ga obožavamo. Njegova pjesma ‘Nocturno’ je predivna – kaže Rozga kojoj je, tvrdi, svaki dan kao Valentinovo otkad je u vezi sa Stjepanom.

- Kad je s nekim lijepo, lijepo je 365 dana u godini – kaže pjevačica koja je sa zaručnikom za fanove snimila duet.

- On jako voli moju pjesmu ‘Minut srca tvog’, pa smo zajedno otpjevali refren i stavili na društvene mreže - kaže Splićanka, koja upravo obilježava dvadeset godina karijere i završava album.

- Za nekoliko dana izlazi nova pjesma i spot. Prekrasna balada koja dira u srce, ali još nekoliko dana ostaje tajna - kaže Rozga koja je oduševljena jer dugo nije imala takvu ljubavnu pjesmu. Par je službeno u vezi od kolovoza prošle godine, a Jelena je za Božić zaručnika upoznala s roditeljima.

Naša veza nije krinka

- Inače ne slušam Rozginu glazbu, ali volim je gledati. Sviđa mi se jako onako plava, ma savršena je - rekao je violončelist prije nego što je upoznao Rozgu.

Tračevi o tome da je gay Hausera ne smetaju.

- Svašta se priča o nama, a ljudi su uvjereni da je to istina - zaključuje Stjepan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao