Obavijesti

Show

Komentari 34

Josipa je ljuta na Tomislava, a on ima opaki plan da ju izbaci

Josipa je ljuta na Tomislava, a on ima opaki plan da ju izbaci
1

NIJE IM DOSADNO Tomislav smatra da Goran manipulira zajednicom te da je svoje pravo lice počeo pokazivati tek kada su prešli na Novu farmu

VIDEO

Situacija na farmi crvenih svakim danom sve je napetija, a 'kočnice' polako počinju popuštati i Josipi. Kada ju je Barbara priupitala kako napreduje musaka koju je stavila peći, Josipa je odbrusila: 'Ma, neda mi se razmišljati više ni o kuhanju, ni o musaki'.

Barbara i Goran ostali su iznenađeni njezinom reakcijom i priupitali su je što je nju sada okrenulo. 

- Neda mi se to piskutanje po kući. Ja nisam navikla živjeti u takvim uvjetima - kazala je Josipa te aludirajući na Tomislava dodala: 'Takvi smradovi kao on u stanju su svašta napraviti'.

Dok Josipa šizi na Tomislava, ni ne sluti da je on već smislio opaki plan za nju. 

- Josipa misli da ako Goran osvoji pola milijuna kuna, da će njoj dati pola iznosa. Ženo Božja, on bi te na cesti ostavio. Ako ja budem prvi duelist i birao, ona prva ide van odavde - otkrio je Tomislav koji smatra da Goran manipulira zajednicom te da je svoje pravo lice počeo pokazivati tek kada su prešli na Novu farmu. 

- Navečer on okupi svoje pijunčeke i priča protiv mene, a ja stojim tu u štali i kada sam ušao u kuću rekao sam im da tiše pričaju, da ih sve čujem. On s njima radi što hoće - komentirao je te dodao: 'Ja sam iskočio iz tog broda, ne daj Bože da sam s njim u istom moru. Neka on još malo igricu igra, pustit ću ja njega. Njih troje su Goranovi piujunčići, ali bit će i moji!'.

Svoje brige Tomislav je povjerio Mariju koji mu je savjetovao da ne razbija glavu s tračevima i igricama te da će teško stvoriti situaciju u kojoj će svatko drugome reći u lice što misli. 

- Napeta je atmosfera, nije ti lako -  zaključio je Mario.

Hoće li Mario uspjeti pomiriti Tomislava sa zajednicom, ne propustite doznati.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...