Obavijesti

Show

Komentari 2

Joško Čagalj Jole feštao i pjevao za svoju drugu kćer

Joško Čagalj Jole feštao i pjevao za svoju drugu kćer
4

Suprugu Anu splitski pjevač je čekao u bolnici dok je rađala. Bogu se pomolio da sve bude u redu. Još ne znaju hoće li je nazvati Ema ili Sara

VIDEO

Ne mogu glasno pričati jer mala spava, prošaptao nam je Joško Čagalj (36).
- Nova godina mi nije mogla ljepše početi. Pa rodila mi se kći! - ushićen je splitski pjevač poznatiji kao Jole.
- Moja prelijepa supruga Ana malenu je rodila u ponedjeljak u 2.30 sati. Trudovi su počeli nešto prije ponoći, ali nisu bili strašni. Ona je dobro i odmara se - kaže Jole. Pjevač je tijekom poroda nestrpljivo čekao u splitskom rodilištu. Pomolio se Bogu da porod prođe bez komplikacija.
- O imenu još razmišljamo. Zvat će se Ema ili Sara. Oba su lijepa biblijska imena pa se ne možemo odlučiti - govori pjevač koji je, ostavivši suprugu u bolnici da se oporavlja, proslavio rođenje drugog djeteta.
- Napunili smo stan i feštali do jutra. Stigla je rodbina, prijatelji. I ja sam zapjevao - govori Jole, koji je za Novu pjevao u Primoštenu.
Prije dvije godine planove za medeni mjesec “poremetilo” im je rođenje prve kćeri Ive. Nisu htjeli putovati zbog Anine trudnoće. Na drugu godišnjicu braka pjevač je doznao kako će ponovno postati otac.
- Sretan sam i ispunjen. I privatno i poslovno, cijeli život mi je išao svojim slijedom. Baš kako treba - kazao je nedavno.


S TRBUHOM 'DO ZUBA' JOŠ RADI
Ivana Nobilo broji dane do poroda. Žena Tonyja Cetinskog i dalje radi punom parom. Odlično se osjeća u prvoj trudnoći. Ne zna spol jer ona i pjevač vole iznenađenja.

PRVO SIN TOMA, A SAD ŽELI KĆER
Urednik i voditelj “Dnevnika” na Novoj Petar Pereža na ljeto će dobiti drugo dijete. Ima sina Tomu (2) pa se nada kćeri. Kolegica Marija Miholjek treba roditi u proljeće.

NAKON PORODA SALVE SMIJEHA
Ben Affleck za ruku je držao Jennifer Garner dok je rađala drugu kćer. Nakon poroda u losangeleskoj klinici glumac je na kolicima gurao ženu vrišteći od smijeha. Par ima 3-godišnju kćer Violet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama