• Članak
  • Komentari 2
  • Share 1
  • Tweet4

Joško Čagalj Jole feštao i pjevao za svoju drugu kćer

Suprugu Anu splitski pjevač je čekao u bolnici dok je rađala. Bogu se pomolio da sve bude u redu. Još ne znaju hoće li je nazvati Ema ili Sara

Srijeda, 07. 1. 2009. u 16:50    Piše: Ana Barać
Ne mogu glasno pričati jer mala spava, prošaptao nam je Joško Čagalj (36).
- Nova godina mi nije mogla ljepše početi. Pa rodila mi se kći! - ushićen je splitski pjevač poznatiji kao Jole.
- Moja prelijepa supruga Ana malenu je rodila u ponedjeljak u 2.30 sati. Trudovi su počeli nešto prije ponoći, ali nisu bili strašni. Ona je dobro i odmara se - kaže Jole. Pjevač je tijekom poroda nestrpljivo čekao u splitskom rodilištu. Pomolio se Bogu da porod prođe bez komplikacija.
- O imenu još razmišljamo. Zvat će se Ema ili Sara. Oba su lijepa biblijska imena pa se ne možemo odlučiti - govori pjevač koji je, ostavivši suprugu u bolnici da se oporavlja, proslavio rođenje drugog djeteta.
- Napunili smo stan i feštali do jutra. Stigla je rodbina, prijatelji. I ja sam zapjevao - govori Jole, koji je za Novu pjevao u Primoštenu.
Prije dvije godine planove za medeni mjesec “poremetilo” im je rođenje prve kćeri Ive. Nisu htjeli putovati zbog Anine trudnoće. Na drugu godišnjicu braka pjevač je doznao kako će ponovno postati otac.
- Sretan sam i ispunjen. I privatno i poslovno, cijeli život mi je išao svojim slijedom. Baš kako treba - kazao je nedavno.


S TRBUHOM 'DO ZUBA' JOŠ RADI
Ivana Nobilo broji dane do poroda. Žena Tonyja Cetinskog i dalje radi punom parom. Odlično se osjeća u prvoj trudnoći. Ne zna spol jer ona i pjevač vole iznenađenja.

PRVO SIN TOMA, A SAD ŽELI KĆER
Urednik i voditelj “Dnevnika” na Novoj Petar Pereža na ljeto će dobiti drugo dijete. Ima sina Tomu (2) pa se nada kćeri. Kolegica Marija Miholjek treba roditi u proljeće.

NAKON PORODA SALVE SMIJEHA
Ben Affleck za ruku je držao Jennifer Garner dok je rađala drugu kćer. Nakon poroda u losangeleskoj klinici glumac je na kolicima gurao ženu vrišteći od smijeha. Par ima 3-godišnju kćer Violet.

Tagovi: joško čagalj, ben affleck, ivana nobilo

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare
07.01.2009., 17:47

Danchy 007: Dragi Jole, čestitam i svako dobro tebi i tvojoj obitelji!

07.01.2009., 18:47

virusica: Čestitke!! Lijepo je imati dvi curice, cijeli stan će biti u roza, još ako budu lijepe na mamu, blago njemu.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar