Obavijesti

Show

Komentari 1

'Justice League': Doba heroja još jednom je došlo pred nas

'Justice League': Doba heroja još jednom je došlo pred nas
7

Nakon što smo prošle godine u 'Batman v Superman: Zora pravednika' dobili najavu da će se snimati cijeli serijal o 'Justice Leagueu', kao ozebli sunce smo čekali prvi foršpan

VIDEO

Prvi pravi foršpan za nadolazeći superherojski film iz DC-ovog, odnosno Warner Brosovog superjunačkog svemira najavljivao se putem Facebooka i Instagrama kratkim videima u kojima su se svi uključeni jako trudili pokazati svima koliko će opako izgledati heroji iz novog filma. 'Justice League' je ono što su u Marvelovim stripovima 'Osvetnici', čiji serijal još traje i čije ćemo okončanje sage vidjeti do kraja 2020. godine.

Sva sila postera i kratkih videa se pojavila (uz odlične postere u našoj galeriji), a mi vam ih sve donosimo, prije prave poslastice, cijelog foršpana za film 'Justice League', odnosno 'Liga pravde', kako će vjerojatno biti kod nas preveden.

Prvi nam se predstavio Aquaman, ekvivalent Hulka u 'Ligi pravde'. Pogledajte video

Lukavi i nadasve bogati dio tima, Batman, koji je poput Iron Mana iz Osvetnika, dobio je ovaj video.

Spretni, nevjerojatno brzi, ali i mladi i neiskusni The Flash u novom filmu dobio je i munjevite elemente oko svojeg lika, što je donekle neobično, jer to ne vidimo u stripu, no ne i nepoželjno.

Superheroj s donekle bezveznim imenom, Cyborg, ipak ne izgleda bezvezno, pa se i te kako radujemo svim scenama s njim.

Konačan video došao je za superheroinu koja svoj film dobiva ove godine, 01. lipnja. Jasno, govorimo o Wonder Woman, o kojoj smo već pisali.

Svih petero se ujedinilo napokon u foršpanu kojeg smo dugo iščekivali, nakon što smo još prošle godine u 'Batman v Superman: Zora pravednika' dobili prve najave da će se snimati cijeli serijal o 'Justice Leagueu'.

Pogledajte nevjerojatan video

U 'Justice League' nam redatelj Zack Snyder opet na velike ekrane vraća Bena Afflecka kao Batmana, Henryja Cavilla u ulogu Supermana te Gal Gadot kao Wonder Woman, uz novopridošle Jasona Momou, Ezru Millera i Raya Fishera u ulogama Aquamana, The Flasha i Cyborga.

U novom filmu će Bruce Wayne, potaknut nesebičnom Supermanovom žrtvom, i uz pomoć novostečene saveznice, Diane Prince (pravo ime Wonder Woman), sastaviti tim superheroja da bi se borili protiv nepojmljivo okrutnog neprijatelja. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i The Flash, hoće li takav tim moći zaustaviti katastrofu?

'Justice League' u kina dolazi sredinom studenog ove godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode