Obavijesti

Show

Komentari 27

Kad zakuha atmosfera: Svađali se pa bježali sa seta i iz showa

Kad zakuha atmosfera: Svađali se pa bježali sa seta i iz showa
1

'OSEBUJNI' NATJECATELJI' Svađaju se sa svojim partnerima, drski su prema žiriju, pravi su kraljevi i kraljice drame, a tu i tamo situaciju vole 'začiniti' i pokojom suzom

VIDEO

U sinoćnjoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' atmosfera je stigla do negativnog 'usijanja'. Čini se da su polako počele padati maske kako natjecatelja, tako i žirija, a to ne izgleda uvijek lijepo.

POGLEDAJTE VIDEO. 

Pokretanje videa...

04:21

Tako su Tin, Ana i Ozana javno iznijeli što misle o Sanjinom odlasku u nabavku i uzimanju hrane s njihovog stola, Kristijan je preko cijelog seta vikao na Morenu da laže kada kaže da nije samovoljno uzela tunu u konzervi, dok je Pažanin glasno ušutkao Špičeka jer ga je prekidao u izlaganju.

Za sve je bila kriva nabavka namirnica. Naime, Martin, Kristijan, Sanja i Željko ovaj su put donijeli manje namirnica nego inače kako bi izbjegli negativne bodove žirija zbog neiskorištenih ostataka hrane.

Međutim, oba su se para malo zanijela i kolegama donijela vrlo malo namirnica, pa su se svi morali snaći kako god znaju i umiju. Sanja je lukavo, i to nekoliko puta te večeri, obilazila ostale radne jedinice u potrazi za namirnicama koje joj nedostaju, što je naljutilo Tina i Anu, pa čak i Ozanu.

- U dućanu je sve bilo puno ribe. Meni je dala dva škampa i jednu lignju. Jel' ona normalna? I još mi je došla uzeti temeljac! Došla je kopati po mojoj radnoj jedinici i tražit luk, 'ajme, šta će ti blitva'. Stvarno mi je danas došlo da je udarim. Koji ti je to način? Sram je može biti - uzrujano je izjavila Ana, dok je Ozana dodala kako oni 'možda jesu djeca, ali nisu kreteni'.

U tom manjku namirnica, Natali i Hrvoje i Morena i Nina dobili su 'čast' kuhati s konzerviranom hranom. No niti jedan njihov obrok nije oduševio žiri. Ipak, Špičeku je to bilo simpatično.

- Tunom ste me vratili u vrijeme kada sam bio u vojsci i kada sam jedan dan u tjednu morao jesti konzerve. U jednu ruku mi vas je malo žao, zato ću biti blag prema vama i pazit ću kod ocjena. Bit će više nego što sam planirao - rekao je dajući im osmicu kao poticaj

Pokretanje videa...

03:17

Taj je potez naljutio mnoge kandidate koji su se trudili od ničega napraviti nešto, a dobili su puno manje ocjene. Među njima su bili i Kristijan i Martin, koje je Špiček krivio što su iz dućana donijeli tunu – kad ju nitko nije tražio. Špiček ih je odlučio kazniti zbog tog 'propusta'. Martin se pokušavao opravdati da je donosio ono što je naručio tim, no Špiček nije bio zadovoljan što su u dućanu ostale namirnice visoke kvalitete, a njima se servirala tuna iz konzerve. Tu se, pak upleo Pažanin koji je stao na stranu Istrijana.

- Ja vas neću krivit. Svoj ste dan odradili kako triba. I uzeli ste namirnicu koju ja nikada ne bi uzeja, a to je mačka - započeo je Pažanin, no ubrzo ga je Špiček prekinuo s pitanjem zašto Martin i Kristijan sebi nisu ostavili tunu, nego su je proslijedili dalje.

- Ne interesira me to uopće! Sad ja govorin i nemojte me prekidat! I ti isto, Tomo! Strpite se da kažem svoje mišljenje! Ako sam reka da vas neću krivit, krivit ću druge. Tribalo je da vam reču striktno koje namirnice hoće. I neka si donio konzervu, pa neka rade s konzervom kad ti nisu striktno rekli šta hoće. Ako su rekli, onda ću tebe krivit. Zasad ispada da nisu…- zaključio je Pažanin i momcima dao devetku, dok su Špiček i Željka okrenuli peticu i šesticu. 

Nova prepirka izbila je između Morene i Kristijana, koji su jedan drugoga optuživali da lažu. Tema je, naravno, bila - tko je naručio, odnosno uzeo tunu u konzervi. Morena tvrdi da ju nije naručila, a Kristijan tvrdi da joj je bilo ponuđeno puno više namirnica i sama je izabrala konzervu. I dok se Špiček srami jer u timu nema kolegijalnosti, aludirajući na to da su Kristijan i Martin mogli pomoći i djevojkama, koje su na začelju tablice ukupnog zbroja bodova, ustupiti bolje namirnice, Pažanin je opet imao suprotno mišljenje:

- Ako mene pitate, ovo je bila čista situacija. Djevojke su odabrale namirnice, nema se koga drugoga krivit - rekao je.

Tin poput prave dive

Ovo nisu bile prve škakljive situacije u ovoj sezoni. Naime, nedavno su 'okršaj' imali i partneri po kuhači - Tin i Ana. Razlog njihove svađe bio je mali broj bodova koje im je dao žiri.

- Ja se ne mogu osloniti na Tina, da on kuha. A, s druge strane, ja ne mogu istovremeno pohat ribu, peći losos i poširati jaja. Žao mi je, ali šta je, tu je… - izjavila je Ana nakon što je njoj i njezinom partneru Tinu žiri dodijelio svega 12 bodova.

- Mislim da je Ana po prirodi živčana, pa je i danas takva bila. Svatko od nas je imao svoj zadatak, a ja sam svoj ispunio. Ona je raspoređivala zadatke. Ali, ako ne vjeruje u mene, da ja ne mogu odraditi to što ona traži, onda ja tu ne moram biti. Ionako sam ja zvijezda ovdje, tako da, Ana, - uživaj! - odbrusio je Tin svojoj partnerici pred kamerama dodajući kako se u show nije prijavio zbog nagrade, već kako bi se zabavio i pritom naučio nešto novo o kuhanju.

U bijesu je napustio sobu za izjave i vratio se na set, dok je Ana nastavila: 'Svjesna sam da on ne zna kuhati koliko i ja, ali očekujem suradnju i poštovanje, na kraju krajeva. Ja nisam magarac i imam 31 godinu i neće se nitko sa mnom zafrkavati. Ako je svjestan da je spor - neka onda vježba'.

I žiri je zanimalo što se dogodilo između njih dvoje, pa su Tin i Ana svoju prepirku nastavili i u studiju. Pažanin je pokušao smiriti situaciju, no Tomek je odlučno zatražio nastavak snimanja ocjenjivanja.

- Idemo dalje! Ja ću vrlo brzo srediti ovakva prepucavanja… Na Ani i Tinu se ne vidi da se ne podnose, pa me ovo malo iznenadilo. No potrudit ću se to smiriti - kazao je Špiček, koji ne trpi trzavice u kuhinji.   

Ni prijašnja sezona nije bila ništa mirnija. Naime, jedan par se toliko naljutio da su odlučili napustiti show.

Smetala im 'loša atmosfera na setu'

- Našoj odluci su prethodile podle igre drugih kandidata u kojima ne želimo sudjelovati. Od takvog društva se uvijek bolje maknuti, rekli su kuhari amateri Mario Đanić i Marina Obšivač .

Par iz Osijeka je poslije svađe napustio set, ali i cjelokupni RTL-ov kulinarski show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Kandidati su kuhali u parovima, a Dragan i Verica Jovanović, bračni par iz Istre, u svoj tim su uzeli Marija i Marinu. Verica je od početka bila nezadovoljna izborom, a Mario ju je dodatno naljutio kad se odbio rukovati s Draganom.

- Svjesna sam da Mariju i Marini nikad nismo bili dragi, iako ne znam zbog čega, ali nije me to povrijedilo, nego Marijeva izjava da kroz čitav show drugima pričam iza leđa. Ako netko ima dugi jezik i svima sve kaže u lice, onda sam to baš ja - rekla je Verica. Dodaje kako je Slavonac Đanić odbio surađivati s njima i ignorirao je Draganove naredbe, koji je bio šef tima, a u jednom trenutku je samo izjurio sa seta i pokupio djevojku rekavši joj: 'Nećeš tu više kuhati'.

- Iznevjerio nas je i ostavio tim na cjedilu. Jelo nam je sinoć zbog njega ostalo nedovršeno. Osobno nemam ništa protiv njega, ali zbilja se ponio kao razmaženo derište - zaključila je kuharica amaterka Verica. 

Kad Špiček 'poludi'

Stres na setu često 'obuzme' i članove žirija, a to je u prošlo sezoni demonstrirao Tomislav Špiček.

Povod nervozi bio je razgovor žirija sa Snježanom i Željkom, i to već na samom početku kušanja kada je Željko održao lekciju Špičeku kako 'mascarpone nije vrhnje, nego sir'. 

Špiček je na trenutak demonstrativno napustio set, ali se vratio uz komentar kako on Željku nikada ne bi čitao bukvicu pred kamerama da je obrnuta situacija. 

U međuvremenu je Željko prekidao suprugu u razgovoru sa žirijem, dodavši kako nikada ne propušta priliku da izravno kaže što misli te time naljutio Željku koja je paru spustila ocjenu zbog njegova nastupa. 

Kuhinjske 'čarolije' tete Vesne

Vesna Bartolić bila je prava kraljica drame. U gotovo svakoj epizodi napravila bi neku dramu. Isto se dogodilo kada je ispala iz showa, čemu je presudio umak Holandez.

- Neka mi netko samo proba spomenuti Holandez, bacit ću mu ga u glavu - kazala je ljutita Vesna koja je i prije serviranja shvatila da je upropastila umak. 

Ubrzo nakon ovog poraza, teta Vesna je pronašla utjehu u BB kući na Košutnjaku gdje je gledatelje zabavljala novim dramama, ali i kvazi aferom sa sustanarom Goranom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao