Obavijesti

Show

Komentari 4

Kao na carini: Špiček je tražio skrivene namirnice u stolovima

Kao na carini: Špiček je tražio skrivene namirnice u stolovima
1

NA RAZINI ZADATKA Novi zadatak natjecatelja jest pripremiti dva bezmesna jela u 75 minuta, i to s namirnicama koje iz dućana donesu Natali i Hrvoje te Moira i Zdravko

VIDEO

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras će proći strogu kontrolu svojih radnih jedinica. Špiček će kao granični inspektor obilaziti stol po stol, otvarati ormariće i ladice kako bi se uvjerio da kandidati koriste baš sve namirnice za jela - jer na setu showa nema mjesta razbacivanju hranom. I dok će većina u timu Grad tvrditi da su sve iskoristili, Špiček će u timu Selo naći dosta toga skrivenog.

Novi zadatak natjecatelja RTL-ovog gastro showa jest pripremiti dva bezmesna jela u 75 minuta, i to s namirnicama koje iz dućana donesu Natali i Hrvoje te Moira i Zdravko. Odabrana četvorka nije bila skromna jer su prilikom kupnje u ruke uzimali sve na što su naišli. Na stolu natjecatelja se tako našao totalni kaos u obliku hrpe svakojakog povrća kojeg natjecatelji kod kuće najčešće serviraju kao prilog mesu. 

S obzirom da kandidati moraju poštovati zadatak i iskoristiti apsolutno sve namirnice iz kupnje, u timu Selo nastat će panika jer su im Natali i Hrvoje donijeli čak i previše namirnica. Natjecatelji će višak lukavo pohraniti u ormariće svojih radnih jedinica, misleći tako zavarati žiri. No, Špiček i Željka će ih preduhitriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Otvorite, molim vas, vaše ormariće da vidim što sve imate skrivenog unutra! Znate da sve namirnice iz dućana morate iskoristiti, ali ste ih dobili i previše. Znam da kandidati ne mogu potrošiti kilu palente, ali uzme se koliko ti treba, ostatak zamotaj, stavi po strani jer će se kad-tad potrošiti. Nisi to bacio, nisi rasipao… Tako se treba odnositi prema namirnicama -  objasnio je Špiček zbog čega je ljutito krenuo u inspekciju po setu showa i tako natjecateljima unio strah u kosti. 

I Željki se takav stil 'šopinga' ne dopada.

- Nije bilo načina da se sve te suvisle namirnice iskoriste. Da, dio namirnica se lako mogao iskoristiti, no natjecatelji ih nisu koristili zbog manjka iskustva, primjerice s batatom, daikonom, crnom rotkvom… A dio toga je jednostavno ugrabljen u dućanu totalno neplanski, u strahu da neće biti dovoljno za sve natjecatelje - rekla je.

Mogu li natjecatelji napraviti ukusno jelo bez mesa? I kako će se kazniti natjecatelje zbog skrivanja hrane? Odgovore ćete doznati u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 21.00 na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...