Obavijesti

Show

Komentari 0

Karlovačko RockOff poziva glazbenike da pokažu talent

Karlovačko RockOff poziva glazbenike da pokažu talent
4

Počinju prijave za Karlovačko RockOff, festival natjecateljskog karaktera koji novim izvođačima pruža priliku da svoju glazbu predstave javnosti i afirmiraju se

VIDEO

Počinju prijave za Karlovačko RockOff, festival natjecateljskog karaktera koji novim talentiranim izvođačima pruža mogućnost da svoju glazbu predstave javnosti i afirmiraju se na domaćoj glazbenoj sceni. Glazbenici se mogu prijaviti putem Facebook stranice Karlovačko RockOff i na www.karlovacko.hr. Pobjednik će osvojiti fantastične nagrade: 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu 2015.

- Karlovačko RockOff ove godine donosi prekretnicu. S Karlovačkim, kao snažnim partnerom, dodatno ćemo naglasiti težnju da se mladim glazbenicima pruži prilika da pokažu svoj talent, podijele ga s publikom i postanu nove glazbene zvijezde. Uz to, projekt koji je zamišljen kao manifestacija kroz koju će nova generacija glazbenika različitih žanrova ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj, sad će trajati gotovo cijelu godinu - rekao je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor predsjednik žirija Karlovačko RockOffa na konferenciji za novinare koja je održana u Booze and Blues baru u Zagrebu.

- U Hrvatskoj ima mnogo talentiranih mladih glazbenika i smatram da im projektima poput Karlovačko RockOffa treba pomoći i pružiti im priliku za afirmaciju. Moj bend i ja stvaramo glazbu već 15 godina pa iz prve ruke znamo da uspjeh ne dolazi preko noći te da iza uspjeha stoji puno rada. No, oduvijek smo bili optimisti, uporni i usudili smo se slijediti svoj san. Siguran sam da će stručni žiri upravo takve glazbenike prepoznati i nagraditi - izjavio je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra i član žirija.

Zahvaljujući Karlovačko RockOffu, kvalitetna glazba seli se iz garaža i podruma na medijske, digitalne i klupske pozornice, a mlade glazbenike Karlovačko RockOff poziva da iskoriste priliku i pokažu svoj talent. 

- Karlovačko je pivo za optimiste, za ljude koji žele i mogu uzeti najbolje od života u Hrvatskoj. Želimo potaknuti ljude da budu aktivni, optimistični i da preuzmu budućnost u svoje ruke. U ovom slučaju želimo potaknuti nove bendove da se usude izaći na svjetla pozornice i pokazati svoj talent. Karlovačko RockOff za nas je iznimno važan projekt i ponosni smo što smo dio njega - naglasio je Roberto Giugliano, direktor marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Iva Vukmanić, brand manager za Karlovačko, dodala je da se filozofija Karlovačkog izvrsno slaže s ciljevima projekta: 

- Simbioza između RockOffa i Karlovačkog temelji na zajedničkoj težnji da mladim glazbenicima u Hrvatskoj osiguramo platformu putem koje mogu pokazati svoj talent. Onima koji se prijave na Karlovačko RockOff može se dogoditi velika stvar, zato ih pozivamo da budu odvažni te da se zapute zajedno s nama u novu pustolovinu - kaže Vukmanić.

Na Karlovačko RockOff dobrodošli su različiti glazbeni stilovi. Pobjednika festivala, koji je prošle godine pokrenulo Hrvatsko društvo skladatelja (HDS), bira stručni žiri čiji je predsjednik Hrvoje Horvat, a čine ga još i Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe Jinx, Damir Martinović Mrle, frontmen grupe Let 3, Srđan Sekulović Skansi, poznati producent, te Ivan Dečak, pjevač i autor hitova grupe Vatra.  

Izvođači svoje uratke mogu prijaviti do 30. ožujka putem službene Facebook stranice Karlovačko RockOffa i internetske stranice www.karlovacko.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'