Obavijesti

Show

Komentari 7

'Koga briga za pjevanje, sada se skidamo i visimo po kugli'

'Koga briga za pjevanje, sada se skidamo i visimo po kugli'
4

Četvero najboljih, Saša, Luka, Renata i Maja Šuput ovu nedjelju borit će se za laskavu titulu najboljeg imitatora druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

VIDEO

Jedanaest nedjeljenih večeri Luka Bulić, Saša Lozar, Ivan Šarić, Dušan Bućan, Maja Šuput, Renata Sabljak, Maja Posavec i Ivana Marić beskrajno su zabavljali gledatelje svojim  nevjerojatnim transformacijama i sjajnim nastupima. 

Ove nedjelje, četvero najboljih, Saša, Luka, Renata i Maja Šuput borit će se za laskavu titulu najboljeg imitatora druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Saša Lozar, u prošloj epizodi uvjerljivo je odnio pobjedu kao Aretha Franklin te tako pretekao Luku Bulića i Renatu Sabljak po ukupnom broju bodova iz proteklih emisija.

Ove nedjelje prvo mjesto branit će kao Beyonce s pjesmom 'Sweet Dreams'. - Kad je stala gljiva na Beyonce, prva osoba koja mi je pala na pamet je bio Mario Petreković - prisjetio se Saša svoje prve reakcije, ali i Marijeve transformacije u veliku divu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Teško će biti to napraviti nakon Petrekovića - u strahu je Saša. - Beyonce je još samo jedna točka na i - zaključuje Saša. 

Nakon talijanskog slavuja Luciana Pavarottija, koji mu je donio i pobjedu u devetoj emisiji, u finalu Luku Bulića očekuje još jedna izvedba na talijanskom jeziku. Ovoga puta Luka postaje romantični Eros Ramazzotti, a pjevat će pjesmu 'Fuoco nel fuoco'. 

- Ako mene uspiju tako lijepim napraviti, to će biti prvi put u životu da sam tako crn i lijep. E ovo je izazov - kazao je Luka. -Probat ću začepiti dišne putove ne bi li dobio taj njegov glas - dodao je. 

Pravi tulum u finalu napravit će Renata Sabljak čija će točka u liku pjevačice grupe The Pointer Sisters uključivati i najveći broj plesača na sceni. - Ja se nadam da ćemo mi napraviti jedno malo kazalište i jako se veselim tom nastupu- kazala je Renata koja će izvesti pjesmu I''m So Excited'.

Lizanje čekića i ljuljanje na kugli samo su neki od momenata koji Maju Šuput očekuju u finalu, a transformirat će se u američku pjevačicu Miley Cyrus. Baš lijepo Majo, od svih žena dobila si najveću budaletinu, ali pjesma je top - našalila se Maja koja je sretna što će nakon toliko muškaraca u finalu biti žena, a izvest će pjesmu 'Wrecking Ball'.  

- Mislim da kad me zamahne ova kugletina, moglo bi tonova biti po cijeloj dvorani - kazala je Maja koju je malo strah čekića i kugle, no jako se veseli ovoj transformaciji. - Ovo je show, koga briga više za pjevanje! Otpjevali smo sve, sada ćemo se skidati i visiti po kugli - zaključila je. 

Osim četvero finalista, Ivana Marić, Maja Posavec, Dušan Bućan te Ivan Šarić nastupit će u revijalnom tonu, a njihov posljendnji nastup u showu vidjet ćemo kao duet. Tako će Ivana i Maja utjeloviti švedsku grupu ABBA, a Dušana i Ivana gledat ćemo kao Dražena Zečića i Anđelu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama