Obavijesti

Show

Komentari 15

Koja od ovih lijepih djevojka će uskoro postati seks-simbol?

Koja od ovih lijepih  djevojka će uskoro postati seks-simbol?
1

Nije nam bilo neugodno razgolititi se jer je atmosfera bila opuštena, kažu cure, čiju će ljepotu ocjenjivati žiri, ali i čitatelji 24sata. Deset najseksi cura odabrao je naš fotograf Štajdi

VIDEO

Iskusni fotograf i producent izbora Boris Štajduhar prihvatio se fotografiranja najseksi Hrvatica u Falkensteiner resortu Punta Skala. Stručni žiri, ali i čitatelji 24sata, moći će birati između deset finalistica jedinog medijskog izbora ljepote ove vrste.

- Nije nam bilo neugodno razgolititi se jer je na čelu svega ipak Štajdi, koji se pokazao kao najveći mogući profesionalac - kažu djevojke. Dodaju kako je na snimanju cijelo vrijeme atmosfera bila opuštena i pozitivna. 

Finalistice izbora Iva Frankić (28), Ana Brajčić (22), Valentina Vlah (27), Martina Djaković (19), Tea Lukić (21), Ana Marija Šutić (23), Anđela Šimac (20), Laura Pende (20), Laura Meštrić (22) i Jelena Radovančev (18) provele su tri dana u luksuznom resortu Falkensteiner pokraj Zadra. Uljepšavali su ih stilisti i make-up artisti JL Style Agencije i Akademije. Iako su doputovale kombijima, djevojke se nisu željele maknuti od vozila Mitsubishi ASX, te su nagovorile Štajduhara da ih kraj automobila fotografira u seksi pozama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobro se osjećam u svojoj koži i volim pokazivati svoje tijelo - kaže finalistica Jelena. Posebno ih je razveselilo što su im trendi frizure radili profesionalci iz frizerskog studija Perman. Oni su svakoj djevojci frizuru prilagodili obliku lica i kosom istaknuli ono najbolje na njima.

Seksi Hrvatice rashladile se s koktelima

Djevojke su se opuštale uz bazen hotela Falkensteiner Hotel&SPA Iadera. Hotel ih je svojom nadahnjujućom arhitekturom, nenadmašnim dizajnom i prvoklasnom uslugom osvojio na prvi pogled.

Adut im je njegovana kosa

Stručnjaci najpoznatijeg domaćeg frizerskog studija Perman, Katarina Bratić i Josip Molnar svakoj su djevojci frizuru prilagodili obliku lica i za fotografiranje su istaknuli dugu i njegovanu kosu.

Lucija Juroš i Mara Čuljak djevojkama su naglasile oči, a usta našminkale prirodnim zemljanim tonovima. Šminkerice JL Akademije djevojke su zamislile kao moderne ratnice.

- Ovo je fantastično. I sama obožavam istaknuti oči kao jedan od najvećih aduta - kaže Laura Pende. 

Nakon svih obaveza oko uljepšavanja, imale su vremena i za opuštanje. Slobodne trenutke provele su u predivnom Acquapura SPA, koji se prostire na čak 6000 kvadratnih metara i pravi je odmor za sva osjetila. White Spa nudi pregršt wellness tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom, koji se proteže na 700 m2, sa saunom i prostorima za masažu i tretmane tijela. 

Kao prave trendseterice, cure su odabrale hit kupaće kostime s cvjetnim uzorcima modne kuće ELFS. Uz njih su kombinirale i pripadajuće kaftane. Nakon isprobavanja tretmana, djevojke su uživale u finim delicijama mediteranske kuhinje.

- U restoranima Jadran i Bracera jele smo najbolju morsku hranu, a doručci su pravi užitak - kažu cure. Osim što su uživale u mediteranskoj i regionalnoj kuhinji, imale su i fantastičan pogled na kristalno čisto Jadransko more.

Sve o ovom izboru možete pratiti na 24sata.hr i Facebook stranici '24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi'.

Uživale su i opuštale se u black spa tretmanu

Curama se posebno svidjela Falkensteiner wellness filozofija, koja koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je mistikom Orijenta i holističkim pristupom zdravlju i našem tijelu.

Tri seksi plavuše nakon opuštanja u sauni

Lijepim natjecateljicama se posebno svidio pomalo orijentalni glamur hotela Falkensteiner. Spa se se prostire na čak 6000 kvadratnih metara, a nudi i popularni infinity bazen.

Odmaranje uz hotel i luda vožnja skuterima

Djevojke su se nakon fotografiranja provozale na skuterima po resortu, a kasnije ih je oduševio mediteranski SPA koji nudi posebne ponoćne sauna programe kao i veliki izbor Thalasso tretmana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'