Obavijesti

Show

Komentari 168

Kraj nakon 12 godina: Angelina Jolie predala papire za razvod

Kraj nakon 12 godina: Angelina Jolie  predala papire za razvod
1

Iako se u nekoliko navrata 'šuškalo' da je njihovom braku došao kraj, Brad i Angelina trudili su se zadržati imidž sretnog para. Ipak, čini se da je njihovoj ljubavi odzvonilo

VIDEO

Ako je vjerovati stranim medijima, došao je kraj još jednom holivudskom braku. Naime, Angelina Jolie navodno je predala papire za razvod od Brada Pitta.

Par je zajedno dvanaest godina, a vjenčali su se u Francuskoj u kolovozu 2014. godine i imaju šestero djece - Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharu (11), Shiloh (10) i blizance Knoxa i Vivienne (8).

Pixsell

Kako javlja TMZ, Angelina je zahtjev predala u ponedjeljak, kao razlog navela je 'nepomirljive razlike' i navodno traži skrbništvo nad djecom, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta. 

Jolie i Pitt  posljednji su put zajedno viđeni u srpnju, kada su blizance Knoxa i Viviane izveli na rođendanski doručak.

Izvor blizak paru tvrdi kako je jedan od razloga za razvod činjenica da Angelina nije bila zadovoljna načinom na koji Pitt odgaja njihovu djecu. Isto tako, dodaje da joj je 'bilo dosta njegove konzumacije opijata i alkohola te agresivnosti'.

S druge strane, Page Six navodi kako je Jolie saznala da ju suprug vara s Marion Cotillard na setu filma 'Allied' i da je to zapravo pravi razlog pokretanja brakorazvodne parnice.

PA/Pixsell

 Glumica navodno nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane potpore.

Angelinin glasnogovornik kazao je da je glumica predala papire za razvod zbog 'dobrobiti obitelji'. 

- Svi pišu kako je vijest o razvodu veliki šok, ali to zapravo nije slučaj - rekao je prijatelj para i dodao da su problemi u njihovom braku postali sve učestaliji.

 - Kada se Angelina podvrgla mastektomiji, njezin život i zdravlje postali su joj prioriteti. Život joj se promijenio iz temelja i počela je ozbiljnije sagledavati stvari - navodi izvor i dodaje: 'Brad je želio biti uz nju pa su se vjenčali i to prvenstveno zbog djece. Ipak, nedugo nakon vjenčanja stvari su se počele mijenjati'. 

PA/Pixsell

- Više nije željela gubiti vrijeme na površne stvari. Nisu je zanimali novi projekti, već samo djeca i dobrotvorni rad - nastavlja izvor i dodaje da su razlozi raspada braka Angeline i Brada zapravo slični onima zbog kojih se glumac razveo od Jennifer Aniston - miran obiteljski život naprosto mu je dosadio.

Brad se stoga ponovo bacio na posao i počeo snimati, a a Angelini se nije svidjelo što ga posao odvlači od nje i djece. Često je putovao, a kap koja je prelila čašu bilo je Pittovo putovanje u Hrvatsku. Naime, u Zablaću kraj Šibenika oskarovac planira uložiti novac u luksuzni resort s hotelima, vilama, marinom i golf-terenima.

- Posljednjih godinu dana par je vodio odvojene živote. On je putovao, a ona je bila s djecom i počeli su se sve više udaljavati, tako da razvod nije nikoga previše začudio - rekao je prijatelj.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja