Obavijesti

Show

Komentari 129

Kristijan: 'Barbari sam rekao da proda zaručnički prsten...'

Kristijan: 'Barbari sam rekao da proda zaručnički prsten...'
1

MILJENIK ŽENA Otkad je Kristijan ispao s ‘Farme’, djevojke ga opsjedaju ljubavnim porukama, a on traži posao, pomaže roditeljima i simpatizira Barbaru

VIDEO

Agroturistički tehničar Kristijan Nikšić (23) napustio je show 'Farmu', a gledatelji i dalje negoduju što ga je izbacila konobarica Josipa Tomljanović (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:14

- Svaki dan mi na društvene mreže pristiže hrpa poruka. Svima je žao što sam ispao i kažu da sam moralni pobjednik - kaže Kristijan iz Prugovca kraj Pitomače. Od Požežanke je izgubio u dvoboju snage, a sad smatra da je trebao odabrati dvoboj znanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam se htio predati. Imao sam žuljeve po rukama, a Josipa nije - smatra Prugovčanin. Njegovi ogorčeni obožavatelji po društvenim mrežama komentiraju kako je on dobio tupu pilu zbog koje nije uspio prerezati drvo brže od Slavonke. Nakon izlaska iz showa vratio se roditeljima kojima je pomogao oko kolinja, a družio se i s bivšim farmerima.

- Mama i tata su bili presretni što me vide, ali ipak tužni što sam ispao - kaže agroturistički tehničar. Posebno ga je razveselilo što vidi Barbaru Peterčić (24) u koju se, kako kaže, zaljubio u 'Farmi'.

- Nije mi žao što je odabrala Tomu i zaručila se za njega. Nagovarao sam je i da proda zaručnički prsten, ali ništa od toga - kaže Nikšić. Drago mu je što Barbarina obitelj više simpatizira njega nego soboslikara Tomislava Crnčevića (29).

- Sad mi se stalno javljaju cure. Pišu mi da im se sviđam, a ja odgovaram svima koliko stignem - smije se Kristijan.
U 'Farmi' se sjetio i pokojnog brata blizanca Marijana koji je umro kao osmogodišnjak od tumora na malom mozgu.

-  Posebno sam mislio na brata dok sam čitao pismo roditelja. Vidio sam da su dobro i to mi je dalo snagu za dalje - kaže bivši farmer. Sad aktivno traži posao, a najviše bi volio raditi na televiziji. Kaže da ga oduvijek privlače svjetla kamera, a voli se i fotografirati. Poslom fotomodela bavi se u slobodno vrijeme, a nosi i modne revije. 

-  Moj favorit za pobjedu je Gordan. Bio sam mu drag, plakao je kad sam ispao. U ‘Farmi’ mi je uvijek govorio da će me braniti ako treba - kaže Prugovčanin. Sad je najzahvalniji ljudima koji ga bodre nakon showa. - Hvala svima, sve ih jako volim - kaže Kristijan.

Pobuna protiv ‘opake’ gazdarice Josipe

Požežanka Josipa sve je bliže finalu showa. Nagradu od pola milijuna kuna kaže da bi potrošila na kredite, auto i roditelje, a 50.000 kuna bi dala Domu za nezbrinutu djecu. S njezinom vladavinom ovaj tjedan najmanje se slaže Zagrepčanin Tomislav. Kaže kako će ignorirati sve naredbe jer se ona ‘okomila’ na njega.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...