• Članak
  • Komentari 0
  • Lokacija
  • Share 1
  • Tweet6

Lana Klingor: Nisam studirala da bih bila isključivo pjevačica

Diplomirana novinarka nedavno je otišla s mjesta glasnogovornice Zagrebačkog kazališta mladih. Kaže da to nije učinila da bi se posvetila samo pjevačkoj karijeri

Ponedjeljak, 01. 11. 2010. u 23:12    Piše: Anita Runje
Lana Klingor: Nisam studirala da bih bila isključivo pjevačica Tomislav Miletić/Pixsell Lana će se nastaviti baviti svojom profesijom

Lana Klingor izjavila je za Zagrebanciju da nije studirala da da bi bila pjevačica te da će se i dalje  nastaviti baviti svojom profesijom. Diplomirana novinarka nedavno je nakon deset mjeseci rada otišla s mjesta glasnogovornice Zagrebačkog kazališta mladih. Pjevačica je izjavila da to nije učinila da bi se posvetila pjevačkoj karijeri već da bi nastavila voditi emisiju na Soundset Plavom radiju i  posvetiti se nekim drugim stvarima u životu. Lana, koja pjevanje smatra hobijem, četvrtkom nastupa u zagrebačkom klubu 'Buldog', a glumi i u dječjoj predstavi Kazališta lutaka.

Tagovi: profesija, pjevačica, lana klingor, glasnogovornica, fakultet

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar