Obavijesti

Show

Komentari 17

Legendarni ubojica odlučio je osvojiti i televizijske ekrane

Legendarni ubojica odlučio je osvojiti i televizijske ekrane
3

Franšize su sada najbitnija stvar u Hollywood pa čim se neka pokaže uspješnom možemo očekivati i nastavke te franšize. A kako je očigledno, možemo očekivati i serije

VIDEO

Nakon što je tijekom veljače osvojio kino platna diljem svijeta te pokazao da ima još snage u sebi, John Wick odlučio je prijeći i na televizijske ekrane. Takav je barem plan za najboljeg ubojicu na svijetu.

Naime, franšize su trenutačno najbitnija stvar u Hollywood pa čim se neka pokaže kao smislena i uspješna možemo očekivati i nastavke, kao i prequele te franšize. A sada je očigledno da možemo očekivati i serije. Serija bi se bazirala na hotelu The Continental, koji je iznimno bitan u svijetu Johna Wicka te ne bismo pratili djela tog ubojice, već rad drugih plaćenika.

Premda Wick ne bi bio u fokusu, ipak će producenti pokušati nagovoriti Keanua Reevesa da se pojavi pokoji put u seriji.

- Struktura serije je povezana za sve Continentale diljem svijeta, kako su uopće nastala sva društva ubojica, što se zbiva s njima. To je golem svijet, u njemu možete biti bilo koji od likova koje smo upoznali u ovim filmovima. Ja nisam mogao sve to pokazati jer sam se fokusirao na glavnog lika - rekao je redatelj i scenarist 'Johna Wicka', Chad Stahelski.

A nakon što smo saznali malo više o svijetu plaćenih profesionalnih ubojica u 'John Wick: Chapter Two', svrbi nas saznati još više. Redatelj Stahelski bio je tajnovit o detaljima serije, no dodao je par rečenica o trećem nastavku filma.

- Objasnit ćemo što je 'High Table', kako sve to radi. Objavit ćemo otkuda John potječe i kamo ide. Ne želim više od toga reći, samo ću kazati da će to biti lijep završetak putovanja gospodina Wicka - izjavio je Chad Stahelski, tvorac serijala.

Duhovni nasljednik, tj. nasljednica Johna Wicka ove godine je Charlize Theron, u filmu 'Atomska plavuša', koji u kina dolazi 17. kolovoza ove godine, u distribuciji Blitza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao