Obavijesti

Show

Komentari 32

Let 3: Bitna im je sekunda pogleda na naše stražnjice

Let 3: Bitna im je sekunda pogleda na naše stražnjice
6

Kontroverzni Let 3 prije ročišta na varaždinskom Općinskom sudu nastupili su s čepovima u stražnjici. S njima nije bio Prlja zbog upale pluća

VIDEO

U varaždinskom centru kulture Kult rock bend rekonstruirao je sporni “Modni ples”, zbog kojeg je prije dvije godine zaradio prekršajnu prijavu. Let 3 tada je optužen za remećenje javnog reda i mira jer je tijekom nastupa ispred varaždinskoga Gradskog poglavarstva provocirao čepovima u stražnjici. Trebali su platiti 300 kuna kazne, ali su odbili platiti govoreći kako je prijava “umjetnička cenzura”. Let 3 su zbog golotinje tužili anonimni građani. Dogradonačelnik Varaždina Ivan Mesek kaže kako ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, ali da je tužba smiješna. On je članovima Leta 3 na prošlom ročištu darovao barokne čepove za stražnjice kako bi im se na taj način ispričao u ime Grada.
- Osobe koje su se žalile na naš nastup ljutite su jer su morale gledati obdarene muškarce i njihove guzice. Njima je bitna samo sekunda tog pogleda na naše čvrste guzice, a ne umjetnička poruka - kaže Damir Martinović Mrle, koji se nakon nastupa preodjenuo u plavi smoking na ružičaste prugice.
- Inače nosimo kreacije Ivane Popović, a ovo odijelo je rad neznanog dizajnera. Tako se i privatno oblačim - kaže Mrle.
Napominje kako članovi benda brinu o izgledu. Jutarnji ritual im je tuširanje i pranje. Penis nikad ne pere, nego ga zamota u celofan. Kaže da žene vole prirodni mošuš.
- Imali smo puno koncerata u posljednjih šest godina u Hrvatskoj i Europi. Stalno smo bili na putu i Prlja se od toga svega jako umorio i razbolio. Nije strašno, to je nekakva upala pluća, ali je završio u bolnici - kaže Mrle. Dodaje kako je Prlja sretan u bolnici.
- On kaže da je to za njega novo iskustvo. Početkom sljedećeg tjedna izlazi iz bolnice - dodaje Mrle. Pohvalio se i novim DVD-om.
- Nakon 'Živoga kurca’ izdajemo album 'Živa pička’. Uz DVD svatko dobiva pregrštdarova poput čepova, kondoma i umjetnih penisa - kaže Mrle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje